Fotballhelg og hjemmekamp mot Rosenborg(Annonse) - Vi gleder oss over å invitere til nok en storkamp på Color Line Stadion når Rosenborg kommer på besøk denne helgen, sier arrangementssjef i AaFK Sven Giske som håper på godt oppmøte selv om det er midt i ferietiden. 

Godt oppmøte på årets kamper gir AaFK en solid femteplass på oversikten over antall tilskuere i Eliteserien.

- Vi har ikke mindre enn tre kamper på hjemmebane i fellesferien, så her er ingen hvile. Tvert i mot. Det starter allerede lørdag med «Fotballfest på Moa». Nå har vi hatt to lørdagsarrangementer som dette i bysentrum, og det begynner virkelig å ta form. Fotballfest er rett og slett et nytt møtested mellom AaFK, samarbeidspartnere og publikum der vi har det veldig kjekt sammen.

- Det blir aktiviteter, konkurranser, vi spiller fotball og ikke minst får man møte flere av våre spillere som tar turen innom, sier han om arrangementet som varer fra klokken 12.00-15.00.

Helgens fotballfest arrangeres på Moa, der publikum får møte klubben, samarbeidspartnere og delta på aktiviteter.

Deretter går det slag i slag med fokus på kampdag.

- Søndag er den store dagen. Matchday. Da skal det skje noe hele veien. Både før kamp, i pausen og etter kamp. Da skal vi jo feire tre deilige poeng, sier han med glimt i øyet. For troen på seier er sterk. Like sterk hver eneste gang.

- Om ikke så hadde vi ikke kunnet holde på med dette, ler han.

- Tidligere år har vi hatt godt oppmøte også i feriene. Dette er jo en god mulighet for å unne seg en kortreist opplevelse. Også for alle som kanskje har feriegjester på besøk. Kom og se AaFK gi alt i møtet mot Rosenborg! Det er jo en stor klubb med mye historie, som også mange har et forhold til, men nå ligger vi helt tett på tabellen så her kan alt skje. Vi trenger byen i ryggen, sier han.

Se oppgjøret mellom AaFK og RBK søndag kl. 20.00

Fredrik Friberg skal i aksjon som keeper i pausen. - Northug kan bare glemme å tro at han skal score. Den skal jeg ta, sier han!

Fotballtorg og pauseunderholdning

Kl. 18.00 åpner «Fotballtorget» utenfor stadion.

- Her får du kjøpt mat, drikke, supporterutstyr og vært med på å skape skikkelig godstemning før kamp, forklarer Giske om det som også er et nytt konsept som har kommet til denne sesongen. – Det har virkelig fått en god mottakelse, og noe vi bygger videre på, sier han.

Kampen starter kl. 20.00, men ikke nok med det. Denne gangen byr de også på ellevill pauseunderholdning med Fredrik Friberg og Fisketorget i spissen.

- Vi er heldige som har samarbeidspartnere som tør å by på seg selv for å skape både godt humør og samhold. Fredrik har rigget tidenes straffespark-konkurranse med selveste Petter Northug og Odd-Bjørn Hjelmeset i spissen som kapteiner for hvert sitt lag (RBK og AaFK), og sånt engasjement betyr mye for oss i klubben! Så har vi også en heftig overraskelse for alle som liker gitar og røffe riff i forkant av kampen.

- Det handler selvfølgelig først og fremst om fotball, men det er også viktig å ha ei god ramme rundt kampen. Å kunne overraske litt. Det å komme på kamp på stadion i Ålesund skal være en opplevelse for folk i alle aldrer, hver gang, sier han.


Ikke kjøpt billetter enda?

Det gjør du enkelt her!