Endelig julemarked igjen! (Få plasser ledig)-Endelig kan vi samles til julemarked igjen! 11. og 12. desember fyller vi Korsatunellen med håndverk, lokalmat og julestemning. Her er kun noen få ledige stand plasser igjen, så vil du være med så heng på! 

-Nå gleder vi oss til å kunne sørge for skikkelig julestemning igjen, sier arrangør Trine Klemetsen i Bypatrioten.

-I år blir det nisselue og fregner i heile desember. Fjoråret sitter fortsatt hardt i, så nå er det viktig å kose seg og by på litt ekstra humør, sier Klemetsen.

Julemarked i Korsatunellen

- Endelig kan vi arrangere julemarked igjen! Vi kjente vi på et stort tomrom da vi måtte avlyse det tradisjonelle markedet i Korsatunellen i fjor, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten.

En tradisjon som engasjerer en hel by to dager i desember, inkludert venner og familie som hjelper til både i forkant og underveis.

- Dette er selve julen det for oss. Det var derfor  utrolig rart å ikke få treffe alle de fantastiske matprodusentene og alle som er med og står på stand. Det har etter hvert blitt som et eget lite samfunn, sier hun om markedet som for 12. året er med på å skape både aktivitet og omsetning i Ålesund sentrum.

- Vi har stor tro på at julemarkedet vil være med på å trekke folk til sentrum. Spesielt i år. 

- Her snakker vi julestemning fra begynnelse til slutt. Tenk å få være så heldig at man får si god jul, helt personlig, til flere tusen besøkende. Det er jo ei gave i seg selv, sier hun.

Erfaringer fra kovid og smittevern gjør at man dette året organiserer seg med en inngang og en utgang for å unngå for store samlinger på midten. 

-Inngangen blir kun ved 7/eleven, opplyser Klemetsen som håper på forståelse for dette. 

Har du lyst å være utstiller? 

Her er noen få ledige plasser, som garantert fylles opp. Mer informasjon om det ved påmelding til post@bypatrioten.com