Ekstrashow med YouTube stjernerMed over 167 millioner klikk har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtubekanal. Nå er de klare for ekstrashow på Terminalen i Ålesund. 

Youtubestjernene "Prebz og Dennis" er klare for enda et show i Ålesund.

-Hadde jeg hatt barn selv hadde jeg sikkert skjønt hva det går i, ler Synnøve Nesdal Sandnes som er daglig leder for Terminalen Byscene. Hun synes det er stas å kunne legge ut ekstraforestilling med Youtuberene og fenomenet "Prebz og Dennis".

-Veldig gøy med fullt hus, og ikke minst innblikk i en verden jeg som sagt ikke kan så mye om, sier hun.

Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, er Prebz og Dennis nå på turne med sitt første helaftens liveshow. De har fra før reist over fjell og fjord for å hilse på sine fans, men her er det snakk om fullt show der fansen får være med på challenges, live gaming og mye annet sprell.

-Vi er heldige som har fått de til Ålesund i denne runden, så nå må man bare benytte seg, sier hun.

(Fortsetter under) 

Satser på barn

-Vi ønsker å komme dit at Terminalen også har et godt tilbud til den yngre garde. Vi forsøkte oss første gang i november og da kom her godt over 150 barn. Scene på gulvet og popcornlukt i salen. Det var så kjekt, men det er et utfordrende segment, sier hun.  -Vi må ha lavere billettpriser og en annen tilrettelegging, men vi håper dette er noe vi får til på sikt!

Sponset lenke: Bestill billetter til PREBZ & DENNIS Ekstra!