Til toppen

D.D.E. og Vassendgutane til Vårslepp

Festivalnyheter på løpende bånd i god tid før jul. Vårslepp satser friskt videre i Sparebanken Møre Arena etter gode tilbakemeldinger på årets festival. I dag ble det klart at neste års headlinere er D.D.E og Vassendgutane.

De lokale Vassendgutane kommer tilbake til Vårslepp.

19. og 20. april 2024 arrangeres et nytt Vårslepp i Sparebanken Møre Arena.

– Vi er veldig glade for å ha sikret oss to av landets største liveband, D.D.E. og Vassendgutane til å toppe neste års Vårslepp. De er garantister for feststemning, folkeliv, allsang og trivsel, sier presseansvarlig Pål Bakke i Ékip Live.

Festcountry og folkeliv

I tre tiår har trønderbandet D.D.E. turnert i bygd og by, med utallige hits som får folkemengden til å danse og synge med. “Vinsjan På Kaia”, “E6”, “Det Går Likar No” og “Rompa Mi” er bare noen av låtene som har begeistret nordmenn i alle aldre.

– Vassendgutane har etablert seg som et av de aller største livebandene i Norge, og har sveipet over hver krik og krok i landet med sin fengende festcountry. Med låter som “Granada”, “Ungkar Med Dobbelseng” og “Hei Reidar”, skapte de elleville tilstander på årets Vårslepp. Ørsta-bandet var ikke vanskelige å be da de ble spurt om å komme tilbake i 2024. Vårslepp ønsker å være en garantist for folkelig musikk, fest og moro, og da er det skikkelig stas å kunne presentere to av landets største liveband på samme scene i Sparebanken Møre Arena, sier Bakke.

D.D.E til Vårslepp 2024. Her blir det liv rai rai!

Flere artister i vente

Arrangøren opplyser at det vil komme flere nyheter og navn på plakaten utover vinteren og på nyåret og at de har stat et tak på 2500 billetter per kveld.

– Etter en lang vinter er det deilig å endelig kunne møte venner og kjente til en vårhelg med god musikk, dansing, fest og moro, sier Bakke som sier at billettene ligger på Tikkio.

Ékip Live er en festival- og eventarrangør i Ålesund som ble etablert av gründer Gilles Gillesen i 2023. Selskapet planlegger flere store og små events i 2024 og har som mål å være et supplement til det allerede etablerte festival- og kulturlivet på Sunnmøre.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!