Til toppen

\ loading=

Bypakke sentrum på agendaen

I kveld er det nytt møte i Ålesund Gårdeiernettverk der bypakken og kommende prosjekter i sentrum står på agendaen.

Det er klart for nytt møte i Ålesund Gårdeiernettverk. Denne gangen skal man se nærmere på bypakken og prosjekter i sentrum.

Tirsdag 11.april kl. 17.00 møtes Ålesund Gårdeiernettverk i bystyresalen i Ålesund rådhus.

– På dette møtet skal vi få nærmere innblikk i bypakken og de tiltakene som settes i gang i Ålesund sentrum. Ole Kristian Birkeland fra Statens vegvesen innleder, og vi gleder oss til å høre om hvilke tiltak som kommer og ikke minst når de kommer, sier prosjektleder Sindre Nakken.

I 2020 tok Bypatrioten initiativ til å lage Ålesund Gårdeiernettverk. Vi trengte nemlig en god møteplass for å helt spesielt samle engasjement, kunnskap og informasjon når det kommer til muligheter og utfordringer for byens mange gårdeiere.

– Ålesund kommune var en av aktørene som responderte svært positivt på dette, og som har tatt nettverket og samarbeidet svært godt imot. De er også er med på arbeidet videre. Det å lage et nettverk, finne ei form og samle engasjement er noe som tar tid, og vi er glade for å kunne fortelle at vi fortsetter det møysommelige arbeidet i 2023. På de oppsatte møtene/samlingene har vi har vi hatt alt fra 40 til 12 frammøtte, og programmet har vekslet mellom rene prosjektmøter med informasjon og diskusjon til befaringer på spennende og aktuelle prosjekter, forteller han.

Nettverket skal i år gjennomføre fem samlinger, og de oppfordrer alle som eier bygårder, som er ledere i sameier i sentrum samt drivere i bygårder til å være med på laget.

Kontingenten er i år satt til 0,- og arbeidet dekkes ut året i sin helhet av Bypatrioten.

Har du lyst å være med som deltaker for å bygge denne møteplassen? Da vil de gjerne høre fra deg.

– Vi sender ut invitasjon med program og påmeldingsfrist i forkant av hvert møte. For å motta nyhetsbrev/invitasjon send navn, telefonnummer, e-post og gjerne bedrift/adresse/bygård til prosjektleder Sindre Nakken: nakken@bypatrioten.com