Til toppen

Bli med på triksekonkurranse

- Dette er bare på gøy og for å fremme sporten, sier gjengen hos Ålesund Rullehall som inviterer til skateboard- og scooterkonkurranse for små og store torsdag ettermiddag. Formatet er enkelt: Det beste trikset vinner! De håper mange benytter anledningen til å komme innom. Også for å se på.

Ålesund Rullehall inviterer til triksekonkurranse torsdag ettermiddag og håper mange tar turen.

Ålesund Rullehall åpnet høsten 2021, og har rukket å etablere seg som en populær møteplass for alle med interesse for skateboard og scoot. Hallen som ligger i Spjelkavika er et samarbeid mellom Ålesund Rulleforening og Sparebanken Møre der initiativet kom fra tidligere proffskater Stefan Jacobsen som fikk med seg Robert Sorte, Fredrik Ulvestad, Kristoffer Godø og Jan Ivar Wolstad. Alle med som frivillige krefter i dag.

Drives på frivillig basis

– Hallen drives utelukkende på frivillighet og det gjøres en god innsats fra hele gjengen for at tilbudet skal holdes oppe for alle som ønsker å være med. Her har blitt et veldig godt miljø, og det inspirerer oss til å fortsette. Men her er plass til enda flere, både brukere av hallen og folk som vil bidra. Nå fyrer vi opp med en konkurranse, setter på både kaffetrakteren og pølsekokeren for å lage litt ekstra stemning. Kanskje flere oppdager tilbudet, som en bonus, i tillegg til at vi har det litt ekstra sosialt denne ettermiddagen, sier Jacobsen.

Beste trikset vinner

Konkurransen er enkel. – Beste trikset vinner. Man kan delta i ulike klasser og aldrer. Alle er velkommen, med og uten brett. Vi har også premier som venter på de som deltar. Dette er bare kjekt, lave skuldrer og null stress. Vi er tross alt skatere, sier han og ler.

Arrangementet starter kl. 18.00 og det rulles og konkurreres til kl. 20.00. torsdag 25. mai. For mer om tilbudet se: Ålesund Rullehall.

For mer om alt som skjer i Ålesund, sjekk vår KULTURKALENDER.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ålesund Rullehall