Til toppen

AaFK Fortuna og Sparebanken Møre forlenger samarbeidet

Sparebanken Møre har forlenget sitt samarbeid med AaFK Fortuna, og blir med videre som generalpartner i ytterligere tre år, skriver klubben i en pressemelding. 

Her signeres avtalen mellom AaFK Fortuna og Sparebanken Møre. F.v. Terje Krøvel og Elisabeth Blomvik i Sparebanken Møre, Maria Elena Kvalen og Kimy Fagermo i AaFK Fortuna.

Her signeres avtalen mellom AaFK Fortuna og Sparebanken Møre. F.v. Terje Krøvel og Elisabeth Blomvik i Sparebanken Møre, Maria Elena Kvalen og Kimy Fagermo i AaFK Fortuna.

Styreleder i AaFK Fortuna, Maria Elena Kvalen, sier at Sparebanken Møre har vært med å bidra til AaFK Fortunas gode utvikling siste årene. Nå økes avtalen i omfang, og forlenges ut året 2025. Kvalen sier at dette er et viktig bidrag på flere måter.

– Begge parter er svært fornøyde med at et godt samarbeid har bidratt til at vi kommer et steg nærmere like muligheter for flere, og bygger grunnmuren for en bærekraftig satsing mot toppfotball for kvinner i regionen, sier Kvalen.

Som generalpartner vil Sparebanken Møre være godt synlig i all profilering som er tilknyttet klubben, med blant annet brystreklame på draktene og arenareklame på Color Line Stadion.

Leder divisjon Næringslivsmarked i Sparebanken Møre, Terje Krøvel, forteller at de er glade for å kunne jobbe langsiktig med det fremadstormende fotballaget.

– Vi har fulgt AaFK Fortuna i en årrekke og gleder oss over at vi skal fortsette reisen sammen for de neste tre årene, som generalpartner for klubben, sier Krøvel.

– Vi har et felles mål om å etablere lag for kvinnelig toppfotball i regionen med likere vilkår. AaFK Fortuna er gjennom sitt arbeid og sine prestasjoner en stor inspirasjon. Og det er gledelig å se en økende interesse for kvinnefotball i regionen, poengterer han.