Til toppen

Malekurs med Igor Meyer. Tema: Skyer og himmelsk lys

Kurs i oljemaling. Du kan også velge å male med akryl, men noen av teknikkene jeg demonstrerer er kanskje lettest å få til med oljemaling.

Vi kvitter oss med prestasjonsangst og resultat-fokus, og er heller til stede i prosessen. Da blir nemlig resultatene så mye mer interessante. Jeg jobber også som terapeut og foredragsholder, og krydrer kurset med livsfilosofi og viser hvordan malingen kan være et fantastisk verktøy for indre utvikling. Velkommen til et litt annerledes malekurs!

Utstyrsliste (dette er anbefalinger!) :: Staffeli Ikke bordstaffeli, helst et solid gulvstaffeli. Noen av teknikkene mine er litt røffe… :: Lerreter. 2 stk i ca str 50×60 cm. Disse må på forhånd grunnes med akrylmaling i en LYS grå farge. For veiledning, se www.kunstkurs.no/grunning Bland helst hvit og svart i stedet for å bruke en ferdigblandet “grå” fargetube, da disse kan være tilsatt andre pigmenter. Vær litt obs på “midtstolpen” bak på billige lerreter, den kan skape litt bry. Du kan klippe til en papplate og stikke inn bak. :: Pensler. Jeg anbefaler pensler fra Søstrene Grene, minst 8 stk av den 4 cm brede syntetpenselen med svart skaft og orange bust, og gjerne 1 pakke av de skråskjærte penslene. Svært billige – men aldeles ypperlige pensler til dette bruk. :: Olje. Jeg bruker Liquin (malingen tørker fortere og får fin glans) og/eller valnøttolje, men linolje går finfint. OBS! Vi bruker IKKE terpentin eller andre løsemidler på kursene mine. :: Maling. – Ultramarin – Gul Oker – Burnt Sienna – Burnt Umber – Titanhvit (det går mest av denne…) Liker du å jobbe med andre farger, tar du med de du ønsker. :: Tøyfiller/tørkepapir :: Q-tips :: Maleklær :: Glasskrukke el.l. å ha oljen/Liquinen og penslene i :: Palett :: Egen lunsj

OBS! Bindende påmelding, som om du har kjøpt en konsertbillett. Om arrangementet må avlyses pga pandemi-restriksjoner eller annet, vil du få pengene tilbakebetalt.

Dato

09 sep 2023
Utløpt!

Tid

10.00 - 16.00

Mer info

Les mer

Sted

Kreativklynge
Tollbugata 6, 4. etasje, 6002 Ålesund
Nettsted
https://www.kreativklynge.com/

Arrangør

Kreativklynge
Telefon
958 11 770
E-post
hei@kreativklynge.no
Nettsted
Kreativklynge
QR-kode
WordPress Ads