Vi er mye mer enn en skole-Vi synes det er veldig spennende å få følge opp en tidligere student som nå har fullført utdanningen sin i Skottland, og gjøre klart utstillingen "Hinsides", sier rektor ved Ålesund Kunstfagskole Trine Røssevold. 

Rektor ved Ålesund Kunstfagskole Trine Røssevold gleder seg over prosjektet og utstillingen "Hinsides" av Glenn Tommy Torkildsen. Den første som har tatt masterutdanning basert på skolegangen i Ålesund.

-Når Glenn Tommy Torkildsen skal stille ut bildene sine her i Ålesund det hele startet, er ringen på en måte sluttet, sier en stolt rektor, som legger til at utstillingen også er en del av et prosjekt der studentene skal få innsikt i ulike sider ved å drive galleri. 

(Fortsetter under)

Utstillingen "Hinsides" åpner på Mottaket 16. januar

-Besøkende vil få se tegninger og malerier med stort spenn, både i stil, genre og uttrykk. Verkene er både figurative og abstrakte, og viser en drømmeverden. En verden hinsides vår egen, forklarer rektoren.

-Vi er mye mer enn en skole, og vi føler mye på et kulturansvar. Det handler også om å utfordre byen, vise kunst, gi kunstnere et tilbud om jobb og som nå, der vi kan følge opp tidligere studenter, sier Røssevold.

Utstillingen åpnes på Mottaket (Torghallen) torsdag 16. januar kl. 18.00 og skal stå til onsdag 22. jan. kl. 19.00.