Til toppen

\ loading=

Stor utvidelse for ARK

Ikke før nyheten om at Narvesen skulle gi seg nådde ut i verden, kom også nyheten om at ARK tar større plass og utvider sin virksomhet inne på Kremmergaarden.

SENTERLEDER: Veggene bak Susanne Lunde Petersen skal fjernes og i stedet kommer det glassvegger.

ARK tar nå over området som Narvesen hadde til rådighet og de får dermed mye større areal å boltre seg på.

Narvesen og ARK har ligget vegg i vegg, men da kun gjennom en kort vegg lengst inn mot Joachim H. Rønnebergs Plass. Mesteparten av området mellom de to butikkene er skilt av ei trapp som går ned til etasjen under. Den skal fortsatt være der, men trappegangen skal få et nytt utseende.

– Veggen som står inne i butikken til ARK mot Narvesen blir revet, for å få det mer åpent. Det betyr at trappa blir inne i butikken, noe som jeg er sikker på vil fungere veldig bra. Det blir glass på sidene av trappa, noe som vil gi enda mer lys inn i bygget, sier senterleder ved Kremmergaarden, Susanne Lunde Petersen.

– Narvesen hadde naturlig lys via veggen mot Rådhusplassen, men det skal vi forlenge også i området hvor ARK er nå. Det kommer til å bli veldig bra med så mye dagslys inn i butikken når alt arbeidet er ferdig utpå våren, legger hun til.

Petersen gleder seg til den store utvidelsen er ferdig.

– ARK har ønsket seg mer plass, og nå fikk vi muligheten til å gi dem det. Det blir en stor og flott butikk med mye større utvalg av varer. Blant annet vil de få varer rett mot turister og mer gadgets, slik man ofte finner på flyplasser. Området kommer til å utrolig fint når alt står ferdig.

Senterlederen er glad for muligheten som nå kom for å gjøre noe med den delen av bygget.

– Det er et stort pluss at vi får oppgradert dette området i senteret. Det har vært nødvendig. Vi har gjort mange endringer andre steder på senteret og nå sto dette for tur.

– Det er en stor fordel i et senter som dette at vi kan tenke utvikling hele tida. Det er veldig positivt for kundene, leietakerne og de som er potensielle nye leietakere, legger Lunde Petersen til.

Nå jobber tidligere leietakere seg seg ut av lokalt. I neste uke begynner senteret å rive veggene.

ARK kommer til å holde åpent mens byggearbeidene pågår.

GLEDER SEG: Susanne Lunde Petersen ser frem til at ARK får en større butikk til våren.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!