Til toppen

Sport

Annonse:
Annonse:

Gaminghelg på Terminalen

I fjor startet Tafjord med Gaming Zone på Sommerfesten. Denne helgen tar de det hele litt videre og arrangerer to dagers event på Terminalen med stor spillglede og flotte premier.

Les mer

SIF/ Hessa med pilot på aktivitetstransport

Den nye idrettsshallen i Osane skal stå ferdig i mai 2025. Frem til da må håndballspillerne fra Hessaøya reise mange mil hver uke for å trene. For å avlaste både foreldrene og trafikken over Hellebroa har klubben nå fått hjelp av teknologibedriften Nimmo som utvikler en tjeneste som frakter barn til og fra fritidsaktiviteter. Les mer:

Les mer

AaFK inviterer til åpen kveldstrening

Mandag inviterer AaFK til årets første trening på Color Line stadion. – Vi har lagt det til et tidspunkt vi håper passer mange, skriver klubben som åpner tribunene og setter på kaffe.

Les mer

Karl Oskar Fjørtoft til AaFK Fortuna

Han har en lang spillerkarriere bak seg, med erfaring fra både norsk og svensk toppfotball. Han har spilt for klubber som Hødd, Rosenborg, Molde, Hammarby og AaFK. Nå er Karl Oskar Fjørtoft tilbake i AaFK Fortuna som assistenttrener.

Les mer

David Johannsson har signert med AaFK

– Vi er veldig glade for å kunne annonsere at islendingen David Johannsson har signert for de neste fire årene. 21-åringen nærmer seg 50 kamper for ulike aldersbestemte landslag og står med to mål på de siste fem kampene for U21-landslaget til Island, skriver AaFK i en pressemelding.

Les mer

392 turmål i vinterens Stikk UT!

15. desember braker det løs med en ny vintersesong for Stikk UT!, der du kan velge mellom 159 skiturer og 233 fotturer.

Les mer

35-års jubileum Møre Karateklubb

Denne helgen var det duket for både gradering og markering av 35-års jubileum for Møre Karateklubb. I tillegg ble det gjort ekstra stas på Michelle Gjerde (15 år) som nylig ble Norgesmester under NM i Kristiansand.

Les mer

Glede og mestring med Diamantvolley

Det handler mest om mestringsfølelse og det å ha det gøy sammen. Blindheim idrettslag ønsker flere velkommen til Diamantvolley, et tilbud for barn og unge med utviklingshemming.

Les mer

Påfyll av skredvett før skisesongen

Det nærmer seg sesong og for alle skientusiaster er det bare å se hit. DNT Sunnmøre gjentar nemlig fjorårets suksess med skredkvelder om tryggere ferdsel i vinterfjellet og over 200 personer har allerede meldt seg på.

Les mer

Turnforeningen vant Lekival-hjertene

21. og 22. oktober ble Lekivalen 2023 arrangert. Og standen som vant de hemmelige dommernes hjerter var Aalesunds Turnforening. Nå har de fått premien fra Lekivalen og Sparebanken Møre.

Les mer

Tidenes beste ungdoms-NM

Disse fire jentene fra Aalesund Svømme- og Livredningsklubb har all grunn til å være stolte. Sammen sørget de for at klubben svømte inn til sitt beste NM noensinne.

Les mer

Takker for en fantastisk tid i Ålesund

En respektert leder forlater snart sine kollegaer. En far tar med seg kone og barna, og reiser fra venner og kjente. Et vanskelig valg å ta. Men David Fällman gjør det med et smil, for Ålesund har vunnet en stor del av hjertet til svensken og hans familie.

Les mer

Henrik Melland (18) forlenger med AaFK

– Det er veldig enkelt. Jeg forlenger fordi jeg har ekstremt tro på dette prosjektet som Christian har startet, også har jeg også troen på at jeg kan være en bidragsyter. Sammen tror jeg vi skal få til noe veldig bra, sier den lokale 18-åringen.

Les mer

Autoslalom i vinden

Autoslalom tar av. I helga ble tre førere norgesmestere, og i oktober er det klart for ”Neglespretten” autoslalom. Også det hos NAF Ålesund Motorstadion.

Les mer