Til toppen

Sorentio utvider ytterligere

Daniel Johan Børsting er ansatt som ny innholdsprodusent i Sorentio. – Det er kjekt å se resultatene av arbeidet vi legger ned, og at vi stadig vokser, sier daglig leder og gründer Stian Tjervåg Fredriksen.

Daniel Johan Børsting er nyeste tilskuddet til team Sorentio, og kommer inn med god kompetanse innen medier og kommunikasjon. Foto: Sorentio.

Daniel er utdannet innen medier og kommunikasjon og har tidligere blant annet jobbet som markedskoordinator hos Vard Group og som innholdsprodusent i Sunnmørsposten Brand Studio.

Hos Sorentio skal Daniel arbeide med sosiale medier, nyhetsbrev, artikler og produksjon av annet innhold og er bedriftens andre ansettelse på kort tid.

– Vi merker godt at stadig flere bedrifter ønsker å styrke sin synlighet på nett med godt og relevant innhold for sine potensielle kunder. Derfor er vi svært glad for å ha nok en erfaren innholdsprodusent med på laget som kan hjelpe med å ta unna den økende mengden med oppdrag, sier Stian Tjervåg Fredriksen, gründer og daglig leder i Sorentio.

Sorentio er et reklamebyrå i Ålesund som holder til i toppen av Rønnebergbua. Et bygg med mye historikk i veggene, og Stian kan bekrefte at de nyter utsikten over den vakre byen vår. Sorentio-teamet består nå av 8 ansatte som jobber med tekst, film og annonsering i søkemotorer og sosiale medier.