NAF med hjulskift til inntekt for barneavdelingenHar du planlagt hjulskift for vinteren? Nå er tiden snart inne for å i alle fall å tenke tanken, og NAF avd. Ålesund og omegn står klar for å skifte hjul for medlemmer. Inntektene går til barneavdelingen på Ålesund sykehus.

Daggen Halkjelsvik i NAF avd. Ålesund og omegn inviterer medlemmer til hjulskift lørdag 24.oktober. Og er du ikke medlem, ja så kan det ordnes på stedet.

Lørdag 24.oktober klokken 10.00 starter gjengen i NAF avd. Ålesund og omegn jobben med å skifte hjul for medlemmer. Stedet er NAF-senteret i Ålesund som ligger på Blindheim.

100 kroner koster det å få lagt om til vinterhjul, og inntektene går til barneavdelingen på sykehuset.

-Vi har gjort dette jevnt gjennom flere år, og nå går vi i gang igjen, sier Daggen Halkjelsvik i NAF avd. Ålesund og omegn.

-Tilbudet gjelder for medlemmer, men det er jo ikke noe problem å tegne medlemskap på stedet. Da får en ett hjulskift per medlemskap for hundrelappen, og selvfølgelig få er alle andre fordeler som ligger i et medlemskap i NAF, sier han.

Det er imidlertid ikke mulig å bestille time for hjulskift. Her er det kø-prinsippet som gjelder. Og betalingen må skje med kort.

-Vi gjennomfører dette med de restriksjoner som er gitt av helsemyndighetene, forteller Daggen Halkjelsvik.