Til toppen

Løpsglede på Lerstad

Med nesten 150 deltakere av stort og smått var det duket for løpsfest rundt Lerstadvannet i dag. - Kjempekjekk opplading til Ålesund Maraton, sier arrangør Monica Giskeødegård Isaksen.

Bedriftsidretten Midt-Norge inviterer til flere løp gjennom sesongen. I dag var små og store i farta på Lerstad. Foto: Beate Stavdal Riise.

Liv og røre i perfekte værforhold. Det melder arrangørene i etterkant av løpsfesten som ble arrangert rundt Lerstadvannet i dag.

Med ulike løyper, distanser og vanskelighetsgrader ble det stor deltakelse av både små og store.

– Det er andre gangen vi arrangerer løp her og både oppmøtet og engasjementet var over all forventning så dette gjentar vi, sier Monica som gleder seg til den største årlige hendelsen som nærmer seg, nemlig Ålesund Maraton. 

– Det er ikke lenge til og med alt det vi så av glede her i dag, lover det godt for rekrutteringen, sier hun om eventet som går av stabelen 10. juni i Ålesund sentrum.

– Med så flott oppmøte er det ingenting som er kjekkere enn å være arrangør, sier Monica Giskeødegaard Isaksen i forkant av løpet på Lerstad i dag.
De påmeldte i dag deltok på følgende: Familieløp 500 meter uten tidtaking, ei runde rundt vannet for barneskolebarn, fem og 10 km som tilsvarer tre og seks runder rundt Lerstadvannet. Heia heia!