Lokalmatmarked i sentrumKommende lørdag er Den Norske Matfestivalen i Ålesund klar med nytt lokalmatmarked. Her ser du mer om programmet. 

Den Norske Matfestivalen i Ålesund inviterer til høstens andre lokalmatmarked i Ålesund sentrum.

-Vi gleder oss, og håper folk tar turen for å handle masse deilig lokalmat, sier leder i festivalen Trine Klemetsen som legger til at forrige marked var en stor suksess. 

-Det å arrangere ting i disse dager skjer jo med stor respekt for omgivelsene, og vi må takke publikum som gjorde forrige marked til en virkelig flott opplevelse. Vi så tidlig at folk kom for å handle, og ikke for å oppholde seg inne i tunellen, noe vi hadde oppfordret til, sier hun. 

Arrangørene opprettholder enveiskjørt tunell, noe som betyr at der kun blir inngang fra Keiser W. gate ved 7/Eleven. 

-Det fungerte svært fint og gjorde at besøkende på en effektiv måte kunne gjøre unna handelen, sier Klemetsen som opplyser at de tar smittevern på stort alvor. 

-Alle som skal besøke markedet må gjennom ei runde med antibac, og blir det kø ved inngangen, oppfordrer vi publikum til å heller ta ei runde i byen, for så å komme tilbake. Vi har åpent fra 11.00-17.00 så her blir rikelig med tid å handle på, sier hun. 

Utstillere: 

Humborstad

Yste-Kilsti gard

Frøysagarden

Lomelde Gard

Gardskjøkkenet

Brubekken gardsmeieri

Bæstes bakeri

Myklebust Hvalprodukter

Heimbakst

Bella Italia

Brito

Drågen Smokehouse

Stolt mat AS

Bieprodukter

Borgund Videregående Skole

Mandel og Melis

Melchiorgarden