Til toppen

\ loading=

Gleder seg til besøk av superkjendisene Lollo & Bernie!

27.-30 juni blir det ekstra kjekt å være barn på hotellferie i Ålesund. Da kommer nemlig Vings populære maskoter Lollo & Bernie til byen og de lover masse kjekke aktiviteter når de tar med koffertene og sjekker inn hos Quality Hotel Waterfront.

Markedssjef Julia Teige gleder seg til ei helg litt utenom det vanlige, for det er i følge Teige svært stas at de populære maskotene er på Norgesturné og ikke minst at de kommer til Ålesund for aller første gang.

– De er svært populære i hele verden, og nå kommer de endelig til oss. Vi er jo vant til kjendiser og kjente artister her på hotellet men dette er jo virkelig superkjendiser, sier hun om det som også krever praktiske forberedelser.

– Vi må jo inn med større puter og dyner fordi Bernie har så stort hode og Lollo er så lang. Så dette blir en stor opplevde for oss ansatte også, sier hun og legger til at der er mye action i gangene i forkant.

– Vi har jo også måttet lære oss dansen og den sitter nå. Koreografien er inne og vi gleder oss til å lære den vekk også til våre gjester, sier hun.

– Vi har heldigvis visst om dette ei god stund og legger opp til ei helg som er like kjekk for de som kommer langveis fra som de som velger en kortreist opplevelse, sier hun om det som blir ei heil helg tilrettelagt for barnefamilier med både barnedisco, underholdning og aktiviteter.

– I anledningen besøket har vi også et samarbeid med Røde Kors lokalt som får invitere med seg barn og familier som trenger en ekstra oppmerksomhet.

Settes stor pris på

– Dette betyr mye for oss, forteller Torunn Hole i Røde Kors om det som dermed blir en flott ferieopplevelse også for mange av byens egne barn.

Sjekk inn du også! 

 

 

 

 

 

– Gjett om vi gleder oss, sier markedssjef Julia Teige og møtekoordinator Ayla Lindhagen hos Quality Hotel Waterfront som vi traff da de var ute og promoterte den store hendelsen ute på Kulturhavna.