Til toppen

Deilig julekonsert i Ålesund Kirke

November har sneket seg inn til Ålesund, kulden kryper innpå oss og noen har kanskje startet juleforberedelsene. Men hva setter oss mer i julestemning, enn en skikkelig hyggelig julekonsert? Julesangene kommer på løpende bånd, når Rein Alexander og Anita Skorgan entrer byen vår med sine klokkeklare stemmer. 8. desember står de klar til å synge julen inn i Ålesund Kirke.

Det blir definitivt julestemning når Anita Skorgan, Rein Alexander og Christine Guldbrandsen synger julen inn i Ålesund Kirke, fredag 8. desember. Foto: Agnete Brun

De norske sangskattene Rein Alexander, Anita Skorgan og Christine Guldbrandsen har i årevis gitt oss fantastiske konserter før jul, og 2023 blir intet unntak. I år som i fjor kan du glede deg til å høre nydelige “O helga natt” og salige “Deilig er Jorden” fylle kirkeveggene med kraft og skjønnhet. Dette er sanger som har berørt generasjoner, og du vil få muligheten til å synge med i allsang og virkelig føle den magiske juleånden.

Gledelig jule-gjensyn

Tidligere har Rein og Anita reist med gode artistkolleger, og i år blir det gledelig gjensyn med flere, som sanger og skuespiller Christine Guldbrandsen, kapellmester og pianist Petter Anthon Næss og strengemester Tarjei Nysted.

Fra 30. november til 22. desember får du oppleve et bredt spekter av julemusikk, fra klassiske juletoner til kjente og kjære norske julesanger – og ikke overraskende vil du få høre akkurat den sangen som gir deg den etterlengtede julestemningen. Artistene skal innom flere norske byer, og 8. desember er det Ålesunds tur til å skru opp julevolumet i Ålesund Kirke.

La julefreden senke seg

Anita Skorgan er en legende i seg selv, med den desidert lengste fartstiden i Norge når det gjelder julekonserter, og sammen med Rein Alexander, en talentfull og karismatisk artist, og minst like karismatiske Christine Guldbrandsen, har de i årevis trollbundet publikum med sine fantastiske julekonserter.

Bli med på en varm og inkluderende konsertopplevelse når “Deilig er Jorden” sprer juleglede over hele landet. Billetter finner du her.

WordPress Ads