Centrum Kebab blir Palermo restaurant(Annonsørinnhold) I fire år har Sinan Inal drevet Centrum Kebab House ved Hellebroa. Nå endrer han konsept med ny utvidet meny, oppussede lokaler og plass til flere. Det nye navnet er Palermo restaurant.

Sinan Inal kan endelig ønske velkommen til Palermo restaurant, midt i det han mener er "indrefileten" av Ålesund sentrum. Med oppussede lokaler, nytt navn, plass til flere og ikke minst helt ny meny med smak av Italia gleder han seg til at gamle og nye gjester kommer innom.

-Palermo i Italia, det er viktig. For menyen vi nå åpner det nye konseptet med er som en smak av nettopp Italia, forteller Sinan.

Vi treffer den blide restaurantør på utsiden av det som fram til nå har vært Centrum Kebab House. Der er han i full gang med å skrape bort den gamle logoen fra vinduene. Nå skal også utsiden få ny ”uniform”.

-Kebaben forsvinner ikke, for den er svært populær, spesielt som ”nattmat” for folk som er på byen fredag og lørdag. I normale tider uten smittefare holder vi åpen til 03.30. Det skal vi fortsette med når vi nå etter hvert går tilbake til normalen. Fram til da holder vi åpent lørdagsnatta, sier han.

-Hvordan vil folk merke endringene, ut over navneskiftet?

-De vil merke det på flere områder. Blant annet er lokalene pusset opp.

Vi går også fra å være en plass med fire bord og kebab og pizza på menyen, til å ha plass til mellom 40 og 50 personer rundt ti bort, og med utvidet meny.

-En smak av Italia?

-Ja, det blir pizza, pasta, og sjømatretter som baserer seg på scampi, breiflabb og laks.

I tillegg har vi grillretter der vi utelukkende bruker indrefilet.

Når vi har nattåpent vil vi ha en egen nattmeny med fire retter kebab.

Med andre ord blir det et rendyrket restaurantkonsept vi er alene om i sentrum. I tillegg ligger vi jo i selve ”indrefileten” av Ålesund sentrum, så dette gleder vi oss til.

Sinan er ingen novise i restaurantbransjen, erfaringer det er godt å ta med seg i nye steg for å gi sultne gjester det aller beste.

-Jeg har hatt min egen restaurant siden 2013. Før det jobbet jeg med pappa, som drev restaurant i mange år. Han har nå gitt seg, men jeg fører det videre. Nå ønskes alle velkommen til Palermo restaurant, forteller han.