Til toppen

Byliv

Annonse:
Annonse:

Dette er Sunnmøringenes favorittvin

I Oslo dras innbyggerne mot Frankrike når de skal velge sin foretrukne vin. Sunnmøringene derimot, går for et helt annet europeisk land. Vi har tatt oss en god og lang prat med Jeanette Bohinen og Øyvind Tveit. Her får du også de beste tipsene til hvordan du lagrer vin hjemme. Les mer:

Les mer

Ei pause der alt kan skje

– Bli med ut av komfortsonen, det er der det skjer, sier studentene fra Ytre Kunstfagskole som inviterer til en pop-up kafe utenom det vanlige. Eller hva er vanlig?

Les mer

– Fantastisk støtte fra lokalmiljøet

– Vi er så utrolig takknemlige for den fantastiske støtten vi har opplevd i lokalsamfunnet i etterkant av brannen før jul, sier styrer i «Barnas Hage» i Larsgården Solgjerd Hjelle Laugen. Denne uken dukket det opp nok en overraskelse da Sparebank 1 SMN komm på besøk med ei gave som gjorde alle hoppende glade!

Les mer

FRAM med ny nettside

FRAM har lenge sett behovet for en mer brukervennlig nettbutikk som gjør det enklere for kundene å kjøpe billetter. Nå nærmer det seg lansering av den nye løsningen.

Les mer

Storfangst i Brosundet

Snakk om fangst. Hurra for driftige krefter som tok grep umiddelbart etter at man oppdaget en rekke gamle fendere som lå på havets bunn i Brosundet.

Les mer

Tilreisende la igjen 3,6 milliarder kroner

Besøkende til Møre og Romsdal hadde i 2019 et forbruk på mer enn 3,6 milliarder kroner. Nesten 1,4 milliarder kroner ble brukt på Nordmøre og i Romsdal, mens det på Sunnmøre ble lagt igjen over 2,4 milliarder kroner.

Les mer

Racoon med invitasjon til alle Expats

En expatriats, eller expats er en person som bor og jobber i et land og by de ikke har røttene sine fra. Disse inviteres nå til kos og hygge hos Racoon Coffee & More i Kongens gate.Av Fridgeir Walderhaug

Les mer

Ny brudesalong har åpnet dørene i sentrum

– Vi hadde ei lita pre-åpning på lørdag, og det var utrolig kjekt. Mange kom innom for å ønske oss lykke til og flere var innom for å booke seg time, så nå er vi i gang, forteller en lykkelig innehaver av Chérie Brud i Parkgata Charlotte Grytten Syversen.

Les mer

Søk sommerjobb som havnevert

(Annonse) – Nå ser vi frem mot lyse fine tider i Ålesund by med masse aktivitet i havna. Vi er derfor på jakt etter en til to driftige havneverter eller vertinner som er klar for en allsidig og veldig kjekk sommerjobb, sier Svein Magnus Kvaløy og Geir Magne Naalsund i Ålesundregionens havnevesen. 

Les mer

Endelig julemarked i Korsatunnelen

Så var vi endelig i gang igjen. Første dag av Bypatriotens store Julemarked ble godt besøkt etter to år med ufrivillig pause. Luktene, lydene, fargene og julesmilene preget Korsatunnelen. Og vi er bare halvveis.
Av Fridgeir Walderhaug

Les mer