Til toppen

Bruk buss og båt når tunnelene oppgraderes

Onsdag 8. november kl. 20.00 starter utbedringen av Godøytunnelen. Tunnelen blir helt stengt med kolonnekjøring til faste tidspunkt.Publikum oppfordres til å benytte ekstra buss- og båttilbud.  

Arbeidet med oppgradering av tunnelene i Ålesund og Giske  er i gang. Statens Vegvesen ber publikum benytte seg av ekstra buss- og båttilbud.

Arbeidet med oppgradering av tunnelene i Ålesund og Giske er i gang. Statens Vegvesen ber publikum benytte seg av ekstra buss- og båttilbud.

Statens vegvesen ønsker at flest mulig reiser kollektivt når tunnelene er stengt. Hurtigbåten som skal gå mellom Godøya, Ålesund og Valderøya starter å gå onsdag morgen.
 
Med hurtigbåt reiser du mellom Godøya og Ålesund på et kvarter, opplyser Statens Vegvesen. Både på Godøya og i Ålesund er det busskorrespondanse videre.

Om morgenen fra kl. 05.50 til kl. 08.25 og på ettermiddagen fra kl. 14.15 til kl. 17.00 er det egne busser fra Skateflukaia via Borgundvegen til sykehuset, Moa og Breivika.

(Fortsetter med lenker under) 

Det er satt opp ekstra avganger på natt/kveld til Giske kommune med  hurtigbåt

Det er satt opp ekstra avganger på natt/kveld til Giske kommune med hurtigbåt

Det er også satt opp flere nattavganger med hurtigbåten i denne perioden.

I tillegg er det nå satt opp ekstra avganger for flybussen både sent og tidlig og reisende oppfordres til å benytte dette tilbudet.

-Bussene er prioritert i kolonnene, og vi ber folk derfor reisende om å bruke flybusstilbudet, sier Arne Olav Stavseng i Statens vegvesen.

For oppdatert rute for flybussen laster du ned  reiseplanleggeren og appen FRAM. 

For mer informasjon se: Statens Vegvesen. 

Lokalbuss

-Når det gjelder korrespondanse med lokalbussene i Giske så går de aller fleste avgangene innom hurtigbåtkaia på Valderøya, opplyser Inge Rønstad i samferdselsavdelingen.

-I tillegg er det viktig å få frem at de som har periodebillett (miljøkort) kan bruke det på båten som er satt opp til Ålesund. (Gjelder ikke Hareid og Nordøybåtene). 

Se rute for lokalbuss Giske