Til toppen

The North West 2024: Kultur = Regionens identitet

Kultur er ikke bare kunst og musikk – det er hjertet og sjelen til en region. Det er summen av samfunnets erfaringer, verdier, tradisjoner og kreative uttrykk som former vår identitet og samfunnets karakter.
I den tidlige fasen av Ålesund kommunes kulturplan har lokale kunst- og kulturaktører engasjert seg for å fremme tverrfaglig samarbeid og idédeling. Målet er å etablere en felles forståelse for de ulike fagområdenes dynamikk og utarbeide felles mål og fokusområder. Dette skal tjene som grunnlag for å forsterke kunst- og kulturutviklingen i regionen, hvor aktørene kan bo, leve, arbeide, og vokse.
Gjennom fem samlinger fokusert på dialog, faglig input, læring, inspirasjon, og gruppearbeid, har vi utforsket kreativ næring, kulturfrivillighet, kunstens samfunnsrolle, publikumsutvikling, og formidling av kunst og kultur.
Bli med oss på denne spesielle kvelden hvor vi presenterer resultatene fra disse samlingene og definerer hvem vi er og hva vi ønsker å oppnå som en kulturell region. Sammen kan vi forme vår fremtid!
Arrangementet er åpent for alle interesserte og det er gratis billetter.

Dato

29 apr 2024
Utløpt!

Tid

17.00 - 18.00

Sted

PIR Cowork
Keiser Wilhelms gate 22, 6003 Ålesund
Opening Hour
07.30-21.00 mandag-fredag. 11.30-21.00 lørdag.
Nettsted
https://pir.work/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Arrangør

The North West
Telefon
90204465
E-post
hauk@thenorthwest.no
Nettsted
The North West

Andre Arrangører

Pir Cowork
E-post
hei@pirwork.no
Nettsted
Pir Cowork
Ålesund kommune
Telefon
70162000
E-post
postmottak@alesund.kommune.no
Nettsted
Ålesund kommune
QR-kode