Til toppen

Forfatterkveld: “Tett på Ålesund & Sunnmøre” m/Gro Kibsgaard-Petersen

OM BOKEN
Tett på Ålesund & Sunnmøre – ei coffetable / bildebok som tar deg med på en reise rundt hele Sunnmøre. Med store bilder og korte bildetekster på norsk og engelsk maler den et sunnmørsk øyeblikksbilde gjennom natur, kultur, reiseliv og næringsliv. Den gir et variert og spennende innblikk i hva som rører seg i området vårt. Boka søker å gi et nært og ekte bilde av hvem vi er og hva som gjør sunnmøringer til sunnmøringer.
FANTASTISK MOTTAKELSE
Boka har fått en fantastisk mottakelse både av sunnmøringer selv og «de andre». Sunnmøringer gjenkjenner ofte noe, men oppdager også nytt, og noen blir som nyforelska i regionen. Og de som ikke kjenner området vårt og oss så godt ennå, lærer nytt og blir frista til å oppdage mer. Noen har allerede tatt turen hit både fra inn- og utland etter å ha funnet tips i boka. Og eksemplarer har havnet i flere verdenshjørner for å være med å fortelle historien om oss! Første opplag er utsolgt, og nytt på vei.
MØT FORFATTEREN OG HØR HISTORIEN BAK
Forfatter Gro Kibsgaard-Petersen kommer til Stolt Mat og gleder seg til å treffe sunnmørstilhengere og lokale patrioter. Hun vil fortelle om hva som fikk henne til å gå i gang med et slikt bokprosjekt, om tankene som førte til valg av konsept, og hvordan det hele gikk til i løpet av ti intense månedene fra start til boktrykk. Alt som et fritidsprosjekt – galskap?!
LUN KVELD
Før forfatteren starter sin fortelling blir det mulig å skaffe seg noe godt i glasset, og etterpå åpnes det for matbestilling (alle rettigheter). Det vil bli mulig å kjøpe boka og å få den signert. Vi lover en kjekk, spennende og inspirerende kveld. Det er et begrenset antall plasser, så bestill din billett i tide.

Dato

29 mai 2024
Utløpt!

Tid

19.00 - 20.30

Sted

Stolt Mat
Sjøholtvegen 11, 6240 Ørskog
Opening Hour
Mandag-torsdag, lørdag: 10.30-17.00. Fredag: 10.30-18.00.
Nettsted
https://stoltmat.com/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Arrangør

Stolt Mat
Telefon
920 49 430
E-post
janet@stoltmat.com
Nettsted
Stolt Mat Kafé og Butikk Sjøholt
QR-kode