Til toppen

Bjørn Tomren: Jul på godt og vondt

Bjørn Tomren, som ble folkeeie og omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene» etter seieren i 2021, legger ut på juleturné igjen! Fjorårets turné, «Med et anstrøk av jul», ble en kjempesuksess. Konserten ble spilt for fulle hus fra Kristiansand i sør til Harstad i nord, og tilbakemeldingene og jubelen fra publikum var klar: Dette måtte gjentas!
Årets turné, «Jul på godt og vondt», spilles fra 21. november til 21. desember, og Bjørn Tomren og bandet hans er innom 22 byer og spillesteder før de vender nesen hjemover igjen. På veien skal de gjøre sitt ytterste for å gi det norske folk et forsiktig snev av julestemning, med et variert repertoar og lune, morsomme historier, levert på måten bare Bjørn Tomren kan.
Dette sa publikum etter konsertene i fjor:
«Utradisjonell julekonsert som viser hvilken tusenkunstner Bjørn Tomren er. Følelsesregisteret mitt gjennom konserten gikk fra måpende og forundret via rørt til lattermild» – Sissel, Os
«Bjørn Tomren lager konsertmagi med sin humor, sin enorme musikalitet og sitt personlige uttrykk. Konserten var et høydepunkt og jeg anbefaler konserten på det varmeste til hvem som helst.» Vigdis, Husnes)
«En fantastisk konsert. Den desidert beste «julekonserten» jeg noensinne har vært på». Lars-Inge, Bømlo
«Flott konsert! Tomren har ei utruleg stemme, artig humor og han kan sjonglerer – kva meir kan ein ynskje? Når han i tillegg har med seg tre framifrå musikarar vert det rett og slett heilt prima!» Connie, Førde
«Det er utrolig lenge sia jeg har ledd så mye!! En herlig bisarr humor! Ingen gikk sure derfra.» Tore, Stokmarknes
På scenen:
Bjørn Tomren
Edvard Mjanger – bass
Hans-Olav Molde – trommer
Einar Sogstad – tangenter
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

14 des 2024

Tid

18.30 - 20.00

Sted

Parken kulturhus
Parkgata 3B, 6003 Ålesund
Nettsted
https://parkenkulturhus.no/?source=bypatrioten&medium=kalender

Arrangør

Parken kulturhus
Telefon
70162468
E-post
billett@alesund.kommune.no
Nettsted
Parken Kulturhus

Andre Arrangører

Stageway
Telefon
400 05 096
E-post
booking@stageway.no
Nettsted
Stageway
Facebookarrangement
QR-kode