Til toppen

\ loading=

Vårslepp med utvidet VIP-avdeling

-Vi utvikler oss i rakettfart og gleder oss veldig til det braker løs med årets Vårslepp i Sparebanken Møre Arena 19. april. Nå har vi også jobbet godt med VIP-avdelingen som skal bli knallbra, forteller Silja Gillesen fra arrangør Ekip, som knapt kan vente med å åpne dørene for andre utgave av musikkfestivalen.

Vassendgutane gleder seg til årets Vårslepp, og lover i kjent stil å gi full gass fra scenen.

Det er ikke tvil. Vi snakker festmusikk fra øverste hylle. På plakaten står nemlig navnene DDE, Vassendgutane, Arthur Stulien, Hagle, Carina Dahl og Rignes Ronny.

– Klart dette blir stemning. Vi er veldig stolte av denne rekken med artister, som alle er kjent for å løfte stemningen til taket, så det er bare å glede seg, sier Gillesen som legger til at billettsalget er godt i rute.

Egen VIP-avdeling

Vårslepp kom susende inn som nyhet i bybildet i fjor, og de fikk en flying start på alle måter.

– Vi er så glade for responsen vi fikk. Vi lærte mye som arrangører i det som ble første runde og ett av områdene vi har lagt mye energi i er forbedring av VIP-avdelingen. I år har vi på plass egen baravdeling, toaletter innendørs og lett servering. Oppgraderer du til VIP sitter du også godt på tribunen med god utsikt utover det som skjer, forteller hun.

For billetter eller mer informasjon se VÅRSLEPP

Arrangørene bak Vårslepp lover solid stemning og høy allsangfaktor 19.-2o. april i Sparebanken Møre Arena.
Vårslepp i Ålesund
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!