Til toppen

\ loading=

Tacofest før Jugend

Det er ikke lenge til det braker løs for årets Jugendfest og det betyr også aktiviteter hos en rekke aktører i bysentrum. Hos Hotel Noreg rigges det for Taco-mania fredag. – Supert forspill, med rimelig og god mat som vi håper passer lommeboken for både studenter og andre som gleder seg til festival, sier hotelldirektør Thomas Wilhelmsen.

– Det er bare gøy å bidra til enda mer. Jugendfest er et veldig viktig arrangement i byen, og hele teamet gleder seg, sier hotelldirektør Thomas Wilhelmsen som inviterer til Tacofest i forkant av festivalen fredag.

I enden av Kongens gate planlegges det for ekstra høy aktivitet denne helgen. Når tusenvis av tilreisende kommer til byen for å gå på Jugendfest, betyr det nemlig fulle hoteller og høy aktivitet også rundt festivalen.

– Vi elsker at det skjer mye i denne byen og sammen med teamet har vi bestemt oss for å invitere til Tacofest fredag fra kl. 13.00-19.00.

Da serverer vi Tacobuffet til en svært redusert pris, som vi håper passer for alle. Her har vi tenkt på både studenter og ungdom, sier han om det som koster kun 219,- per person og inneholder både kjøtt- og vegetarvarianter.

– Men man må reservere bord og det begynner å fylle seg opp, sier Wilhelmsen som sammen med teamet gleder seg.

– Det er jo sånt vi elsker. Full aktivitet både i byen og her på huset. Det er jo Ålesund på sitt aller beste det, sier han. For booking, ring: 70157700 eller se Facebook. 

Se alt som skjer i Ålesund denne helgen i vår store kulturkalender!