Til toppen

\ loading=

Årets Jugend med egen arena for studenter

- Vi er svært takknemlige for at vår hovedsponsor er med på å tenke nytt. Nå lager vi faktisk en miniatyr av «Studentbyen Ålesund» på egen studentterasse under årets Jugendfest, forteller Ante Giskeødegård i Momentium. Les mer:

Området er skreddersydd for studenter og passet som gir tilgang til både festivalen generelt og terrassen er selvfølgelig rabattert.

Få tilgang til Jugends egen studentterasse med full oversikt over det som skjer! Festivalpass ligger ute nå.

-Ja, i samarbeid med Sparebanken Møre er det er nå lagt ut eget festivalpass for studenter, elever og lærlinger. Og vi minner om at alle må være over 18 år på årets festival, sier Giskeødegård om endringen som innføres i år med ny aldersgrense.

-Det gjør at vi kan lage en enda bedre festival for de unge voksne og voksne som ønsker en god festivalopplevelse. Så får de yngste ungdommene sin egen festival med «Spirefest» på Sørsida i starten av september, forteller han.

Årets Jugend 16.-17. august skilter med en solid lineup og publikum kan glede seg til å oppleve artister og band som: Zara Larsson, Broiler, Dagny, Gabrielle, CC Cowboys, Emma Steinbakken, Kjartan Lauritzen, Mods, Roc Boyz og Knekt

PS. Studentpassene øker i pris etter 4. april, så her er det bare å være rask.

Bestill nå!

Sånn vil studentområdet se ut! Hva tror du? Sees vi der?
Jugend 2024! Heftigere blir det ikke.