Til toppen

«Hun investerer» på kvinnedagen

(Annonse) - I et av verdens mest likestilte land har vi fortsatt en lang vei å gå for å nå økonomisk likestilling, sier banksjef for personmarkedet i DNB Ålesund Anna Gran Berild som inviterer til en kveld med kunnskap, inspirasjon og påfyll, skreddersydd for damer, på kvinnedagen 8. mars. Les mer:

Banksjef i DNB Ålesund Anna Gran Berild gleder seg til årets utgave av “Hun investerer” på selveste kvinnedagen.

Pleier å være fullsatt

– Vi skal samle dyktige og inspirerende kvinner som skal dele av sin kunnskap fra scenekanten og har plass til 100-150 tilhørere. Arrangementet «Hun investerer» pleier å være helt fullsatt, og det er vi sikre på skal skje også denne kvelden, sier Gran Berild som skal lede kvelden som skal foregå på Terminalen Byscene.

Arrangementet kjøres delvis i samarbeid med DNB over hele landet, noe som gjør at der i tillegg til lokale foredragsholdere også blir spennende innslag direkte fra både Oslo og Bergen.

– Vi har et veldig godt program og vi er sikre på at den som melder seg på er sikret godt med påfyll. For hvordan kan vi bidra til å bedre kvinners økonomiske frihet? Det må kunnskap og trygghet til, og vi fortsetter å sette kvinners økonomiske fremtid på agendaen. Selvfølgelig byr vi også på forfriskninger i form av enkel servering og noe godt i glasset, såpass vi holder steamen oppe og har det både sosialt og kjekt underveis, sier hun.

Billetten koster 50 kroner, og alle billettinntekter doneres til Unicef sitt arbeid for kvinners rettigheter.

Ønsker du å melde deg på, gjør du det direkte via denne lenken!

For mer om programmet se eget event på Facebook.