Til toppen

Eksklusive kurs med Norges beste på Vino Bar

Nikolai Svorte bærer for tiden tittelen som Norges beste vinkelner. Torsdag 21. desember kommer han til Vino Bar og der er få plasser igjen på det som blir aften med to ulike kurs.

Bli med på ei eksklusiv reise sammen med Nikolai Svorte på Vino Bar. I oktober tok han 2. plass i det Nordiske mesterskapet for Sommelier, og i tillegg til å være utdannet vinkelner har han også fullført studiet WSET Diploma in Wines.

Eksklusiv smak av Champagne

– Dette gleder vi oss til, sier arrangørene om besøket fra Svorte som til daglig jobber som Head Sommelier i Speilsalen på Britannia Hotel. Her setter han viner til et av Nordens beste kjøkken. Nå kommer han til Ålesund, bare dager før jul, og skal ta oss gjennom to kurs på samme kveld. Både Champagne og sterkviner.

Vinkurs starter kl. 18.00

– Her skal vi skal smake følgende viner, med forbehold om mindre endringer:

Sherry:
Lustau Fino En Rama de Jerez
Luis Perez La Barajuela Cortado 2018

Rivesaltes:
Riveyrac Rivesaltes 1986

Madeira:
Justino’s Colheita Boal 1996

Portvin:
Quinta do Noval Vintage 2020
Niepoort Tawny 30 YO

Til de ulike sterkvinene vil det bli servert utvalgte produkter; mandler, spekeskinke, tilpassede oster, pepperkake og fikenmarmelade.

Pris: 995,- per pers

For påmelding se lenke! 

Champagnekurset starter kl.20.30

– Med forbehold om endring, får vi smake på følgende viner:

Pierre Péters Cuvée de Réserve Blanc de Blancs Magnum, Marie-Courtin Résonance 2020, Famille Delouvin Semper Fidelis XV, Benoît Lahaye Rosé de Macération, Pol Roger Sir Winston Churchill 2009

Pris: 1 195,- per pers

For påmelding se her! 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!