«Barnas dager» i byen(Annonse) Allerede i ettermiddag er det klart for aktiviteter høyt og lavt. Kremmergaarden, Ålesund Storsenter og Bybadet er blant aktørene som inviterer til «Barnas dager». 

Senterleder Susanne Lunde Petersen er i gang med "Barnas dager" og gleder seg til masse aktivitet i helgen! -Jungeldyrene kommer, det blir blant annet ansiktsmaling, popcorn og lykkehjul, sier hun.

-Vi gleder oss og er jo litt i 17. mai stemning allerede, sier senterlederen hos Kremmergaarden Susanne Lunde Petersen som nå står på hodet for å blåse opp ballonger og forberede byhelgen. I tillegg til masse aktiviteter for de aller minste, er hun også i gang med å forberede alt fra butikker, til fellesarealer og spre ordet.
 
Nå skal folk være festfin!
 
-Tenk at vi straks skal samles for gå i 17. mai tog igjen. Det er klart vi er i godt humør. Det er nesten ikke til å tro at vi har vært flere år uten, sier senterlederen som også ha forberedt mange gode tilbud denne helgen.
 
-Nå vil folk gjøre seg ekstra fin, og med de værmeldingene vi har i sikte, er det godt at butikkene har fått inn mange flotte kjoler og tilbehør, sier hun.

-Lørdag blir det gratis shave-ice i samarbeid med Godteland, sier senterleder Ann Sylvia hos Ålesund Storsenter.

Også Ålesund Storsenter forbereder seg
 
-Dette er ei helg vi har gledet oss til og vi er klare for å være med på å varme opp til årets 17. mai feiring som vi håper blir ekstra fin for alle, sier Ann Sylvia Deocariza om helgens program.
 
-I tillegg til å ha egne tilbud til konfirmanter hele mai og kupongtilbud for hele familien denne helgen, har vi også forberedt aktiviteter torsdag til og med lørdag, sier hun og forteller om drømmetreet hvor du kan henge opp drømmene dine, flaggjakt og ikke minst gratis shave-ice hele lørdagen i samarbeid med Godteland.
 
Hos Bybadet blir det full fart i sklia
 
-Vi skal ha ulike konkurranser som sklie og stuping, gratis is til alle som tar distansemerker, skattejakt og aktiviteter fra torsdag til lørdag, forteller daglig leder Lasse Hoel, som gleder seg over ei langhelg i byen med de minste i fokus.

For mer se Facebook: 

Kremmergaarden

Ålesund Storsenter

Bybadet

Straks 17. mai igjen og det pyntes høyt og lavt!

Rådhusplassen i Ålesund er perfekt for de minste som trenger å løpe av seg litt energi!

For mer som skjer, se vår store KULTURKALENDER! 

God helg!