Til toppen

VatneLAN høst 2023

VatneLAN er et rusfritt dataparty for barn og unge. Det blir konkurranser i mange forskjellige spill, med hele 20.000 kroner i samlet premiepott. Underholdning på scenen og mye sosialt morro for alle.

VatneLAN er et rusfritt arrangement for ungdom fra 7. klasse og oppover. Arrangementet holdes 2 ganger i året i Eidet Kulturhall, Vatne. VatneLAN er et dataparty, eller et LAN. På et dataparty avholdes det konkurranser på datamaskin, og konkurranser som ikke nødvendigvis involverer en datamaskin. På VatneLAN inkluderer vi alle, og vi inviterer til underholdning, konkurranser og morro!

Crewet består av en gjeng aktive mennesker i alle aldrer med et felles mål: VatneLAN skal være det kuleste, gøyeste og mest fantastiske arrangementet. Vi ønsker å skape årets happening. Hver enkelt crewmedlem har sin oppgave, sine kunnskaper og sine ferdigheter. Crewet er en gjeng med godt humør og en god humor. Ikke vær redd for å spørre om noe, vi er til for å hjelpe.

Arrangementet har siden 2013 vært arrangert i samarbeid med Sunnmøre Data og Kultur. Organisasjonen står for mye av det du som deltaker ser før, under og etter arrangementet som markedsføring, nettsider, sosiale medier, billettsalg, tekniske løsninger, servere, nettverk, spill-konkurranser, esport og mye mer. Les mer om SDOK her

Dato

29 sep 2023
Utløpt!

Tid

18.00 - 23.55

Sted

Eidet Kulturhall
Vatnevegen 41, Eidet, 6283 Vatne
Nettsted
https://www.eidetkulturhall.no/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Arrangør

VatneLAN
E-post
post@vatnelan.net
Nettsted
VatneLAN

Andre Arrangører

Sunnmøre Data og Kultur
Telefon
40081801
E-post
post@sdok.no
Nettsted
Sunnmøre Data og Kultur
QR-kode