Til toppen

StettevikFestivalen 2024 Konsertkveld: Fråspark, Ingeborg Walther, Kurt Nilsen

StettevikFestivalen viderefører suksessen fra i fjor med en fullpakket dag nede i Stettevika.
Vi åpner dørene kl 12.00-16.00 for hele familien. Her vil det bli aktiviteter for både store og små. Vi får også besøk på festivalscena. Mere informasjon om dette kommer
Vi åpner dørene igjen kl 19.00 med en herlig sammensetning av band/artister. Her får vi alt fra lokalt til nasjonal og til internasjonale stjerner på scena i nydelige Stettevika!
Dette kan du ikke gå glipp av!
Billetter kjøpes på Tikkio, fra 3.januar kl.09.00
https://tikkio.com/…/44134-stettevikfestivalen-2024…
Først på scena denne herlige kvelden, er det lokale bandet “Fråspark”.Karane i bandet har i over 10år, reist rundt i fylket vårt og spredd musikalsk glede. Dei er kjent for sine coverlåter, bredde i stil og uttrykk, hørbart og dansbart.
——————
Neste artist på scena er Ingeborg Walther. Hun er kjent fra “The Voice”, Stjernekamp, Beat for Beat, og Maskorama.
Har du vært på en konsert med INGEBORG, glemmer du det ikke med det første! INGEBORG gjør popmusikk på norsk med tekster som treffer godt på gjenkjenning barometeret hos publikum. Tekstene er personlig med melodier som både er nedpå og uptempo i R&B/ poplandskapet. Med en helt egen formidlingsevne klarer alltid INGEBORG å suge sitt publikum inn i dette universet hun har skapt rundt sin musikk. Konsertopplevelsen blir derfor personlig og stemningen god når INGEBORG står ved roret.
Musikken er gjenkjennbar og INGEBORG har sin egen faste fanskaren som alltid møter opp på hennes konserter. Hun har i en alder av 24 år gammel alt gitt ut flere egenskrevne låter samt en EP produsert og skrevet både i samarbeide med Ramon Andresen og med produsentduoen Anders Kjær og Siverth Hagtvet. EP’n »Ett år» kom høsten 2023 produsert av Anders og Siverth med Sony Music Norway som distributør. Hennes låter er blitt listet på Nrk P1 og P3 og låta «Ikke bli som meg» var blant de 10 mest spilte låtene på norsk radio i august/september med A-listing på P1. INGEBORGS EP reflekterer livets opp og nedturer i starten av voksenlivet og er nok relaterbart til mange. Låter som «Ikke bli som meg» og «Våkenetter» treffer godt med referanser til breakups, overtenking og svik.
——————
Sist men ikke minst, så har vi i år vært så heldig å ha selveste KURT NILSEN, på scena!
Han kommer med bandet sitt, for å sette et herlig punktum får årets festival.
I 2023 er det 20 år siden rørlegger og amatørmusiker Kurt Nilsen tok hele landet med storm og vant Norges første Idol. Og han så seg aldri tilbake; rekorder, listetoppere, Spellemann-priser, og utsolgte turnéer.
Suksess solo og suksess som en fjerdedel av Lind/Nilsen/Fuentes/Holm. Kjendisstatus som aldri overskygget artistkarrieren. På toppen av det hele kuppet Kurt julen med et album som ble en umiddelbar klassiker, og over et tiår med julekonserter.
Det har vært 20 år med mye hardt arbeid, som har resultert en eventyrlig suksess.
Er Kurt Nilsen kanskje klar for å legge fra seg gitaren? Fokusere på familie, golf, DIY og fiske?
Definitivt ikke!
Nå er han tilbake med ny musikk og i 2024 han er tilbake på festivaler og scener over hele landet.
«Jeg er ekstremt klar over hvor privilegert jeg er som har hatt fast jobb som artist i 20 år. Jeg har mange forskjellige roller i Kurt Nilsen AS. Det å synge og spille for et publikum kan ikke sammenlignes med noe annet. Å få lov til å reise Norge på kryss og tvers i så mange år har gitt meg enormt mange fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg over å få komme tilbake!»
Som vokalist, formidler og underholder er Kurt helt unik. På scenen kommer det så tydelig fram at an elsker det han gjør, slik at hver konsert blir en minneverdig opplevelse for alle som er til stede. En del av historien om en ganske vanlig fyr med en uvanlig fin stemme og en eventyrlig karriere.
Her må du bare kjøpe billetter før det blir for sent!

Dato

01 jun 2024
Utløpt!

Tid

19.00

Sted

Stettevik
Stettevegen, 6260 Skodje
Kategori

Arrangør

StettevikFestivalen
Telefon
483 15 665
E-post
stettevik.festivalen@gmail.com
QR-kode