Til toppen

Utsolgt! Highasakite

Highasakite til Terminalen! ✨🔥

FELLESARRANGEMENT FOR BEGGE KONSERTER
Tidspunkt EKSTRAKONSERT:
Doors: 17:30
Show: 18:15
Ferdig: 19:45
Tidspunkt ORDINÆR:
Doors: 20:30
Show: 21:30

En festivalsommer med et liveshow helt utenom det vanlige, og en utsolgt høstturné der 20.000 billetter ble revet bort i rekordfart. 2022 og 2023 ble nye merkeår i Highasakite sin imponerende og svært meritterte karriere.

“Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite innviet det nye året med å utgi det etterlengtede albumet. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite – hverken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak beviser de nok en gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band også her.

“Ingen andre norske artister overgår dette showet” og “Highasakite til nye høyder” er noen av overskriftene 2022-turnéen resulterte i. En turné som solgte de 10.000 første billettene på bare 5 timer, og der mange konserter ble utsolgt på få minutter.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Nå er forberedelsene til 2024 godt i gang og vi kan knappt vente med å oppleve hvilke planer Highasakite har for oss. Ettersom Silent Treatment fyller ti år i år vil vi naturligvis få høre mye fra dette albumet, men det kommer til å være plass til en rekke av bandet store hits gjennom hele kvelden.

Dato

31 mai 2024
Utløpt!

Tid

21.30 - 23.00

Sted

Terminalen Byscene
Keiser Wilhelms gate 6, 6003 Ålesund
Nettsted
https://www.terminalenbyscene.no/?source=bypatrioten&medium=kalender
Kategori

Arrangør

Terminalen Byscene
E-post
synnove.sandnes@momentium.no
Nettsted
Terminalen Byscene
QR-kode