Til toppen

Aktivitetsdag HEST ER BEST på Borgund Dyreklubb

Velkommen til aktivitetsdag “Hest er best” på Borgund Dyreklubb. Vi starter kl. 10.00 med en liten bli-kjent runde og omvisning, lærer om hest, hestestell, sikkerhet og utstyr og tar ansvar for stell og fôring av våre 4 hester/ponnier inkl. møkking av bokser og paddocken, stappe høy på høyloftet, børsting og hovstell. Ca. kl. 12 spiser vi lunsj i lag. Etter lunsj blir det aktiviteter med hester på ridebane eller tur i nærområde. Vi avslutter dagen kl. 14.00 etter middagsfôring av hester.
Aktivitet for barn fra 8 år, passer fint for nybegynnere. Vi er ute og alle deltakere må ha med seg
– klær etter vær (ta med hansker)
– vanntette sko uansett vær
Lunsj og evtl. leie av rideutstyr er inkl. i billetten. Dersom deltakeren har matallergi, send en melding til oss på forhånd (judith.damm@alesund.kommune.no).
Begrenset antall plasser, hver deltaker må ha egen billett! Vi har dessverre ikke mulitheten til å bytte eller refundere billetter.
Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Vi tar bilder/situasjonsbilder og små videosnut under arrangement som brukes til markedsføring. Dersom du ikke ønsker at ditt barn er med på bilder/video, si fra på forhånd/seinest ved registrering av barnet på aktivitetsdagen.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Stikkord: , ,

Dato

10 mai 2024
Utløpt!

Tid

10.00 - 14.00

Sted

Borgund Dyreklubb
Borgundgavlen 51, 6015 Ålesund
Opening Hour
12.00-18.00
Nettsted
https://borgund-dyreklubb.webnode.page/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender
Kategori

Arrangør

Borgund Dyreklubb
Telefon
92410190
E-post
dyreklubben@alesund.kommune.no
Nettsted
Borgund Dyreklubb
QR-kode