Til toppen

The North West 2024: Brobyggerne seminar

Møre og Romsdal lider under økende ulikhet, utenforskap og manglende likestilling i næringslivet, noe som truer regionens verdier og konkurransekraft. Dette seminaret samler regionens aktører for å diskutere løsninger som kan skape en robust region. Med bland andre statistikksjef i NAV Ulf Andersen og Professorer Lars Jacob Tynes Pedersen og Sveinung Jørgensen fra NHH. Programleder er Jon Kristian Rydningen.

The North West og Bærekraftsløftet inviterer til et seminar om sosial bærekraft og sosialt entreprenørskap. I løpet av de fire timene vil deltakerne få et godt innblikk i de store demografiske utfordringene Norge og Møre og Romsdal står overfor – det være seg utenforskap, eldrebølge, sykefravær, mangfold, likestilling, med mer.

Du vil blant annet møte Ulf Andersen, statistikksjef i NAV, som vil gi et skråblikk på de sosiale utfordringene vi må håndtere. Jørgensen & Pedersen er selverklærte bærekraftseventyrere, og leder Centre for Sustainable Business ved NHH. De vil dele sine erfaringer med forskningsbasert innovasjon for å løse bærekraftsutfordringer, og gi konkrete eksempler på hvordan eksperimentering og nye former for samarbeid kan være løsningen på utfordringene. Leo Ajkic er et kjent tv-fjes og seriegründer, som vil dele historier om veien fra utenforskap til inneforskap.

Målgruppe for arrangementet er bedriftsledere, bærekraftansvarlige, tillitsvalgte, kommuner og sosiale entreprenører.

Dato

29 apr 2024
Utløpt!

Tid

12.00 - 16.00

Sted

PIR Cowork
Keiser Wilhelms gate 22, 6003 Ålesund
Opening Hour
07.30-21.00 mandag-fredag. 11.30-21.00 lørdag.
Nettsted
https://pir.work/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Arrangør

The North West
Telefon
90204465
E-post
hauk@thenorthwest.no
Nettsted
The North West

Andre Arrangører

Pir Cowork
E-post
hei@pirwork.no
Nettsted
Pir Cowork
QR-kode