Til toppen

Rattmestern, Autoslalom

Vi inviterer til “Rattmestern” på Ålesund Motorstadion!
I Autoslalom skal man kjøre en oppsatt løype med fartsreduserende hinder. Formålet er at førerne skal gis utfordringer og anledning til å bli godt kjent med sitt kjøretøy og dets oppførsel. Dette vil bidra til å gjøre sjåføren tryggere og bli en bedre bilist.
Banen settes opp med kjegler til forskjellige kombinasjoner, som er plassert i henhold til Autoslalom-reglementet. Kjøringen går på tid, og man får 2 sekunder i tillegg for hver kjegle man berører. Det kjøres 3 omganger, der den dårligste tiden strykes.”
For å delta trenger man gyldig førerkort, og disponere en bil som er godkjent og registrert (NB: Ikke prøveskilt). Dersom man ikke eier bilen selv, må man ha bileiers skriftlige tillatelse for at man kan delta i løpet. Husk å medbringe førerkort ved oppmøte!
Vi åpner for “Rattmestern” på Ålesund Motorstadion!
Vi kjører Autoslalom uansett vær og føreforhold!
INFO:
Vi inviterer til klasse 1, (Standardbiler) 2, (Modifisert) 3, (Debutant) 4, (Elbiler) 5, (Rallybiler) og klasse 6 (Veteranbiler over 30 år) Premiering for de tre beste i alle klasser.
Start kl. 18.00.
Påmeldingsavgift GRATIS!
Publikum gratis!
Førere må være innmeldt innen kl. 17.30.
Førermøte kl. 17.45
Start: kl. 18.00
Forbund: Motorsport Norge
– Motorglede for alle!
Tilleggsregler kommer.
Mer info: Daggen på tlf.: 917 68 002
Støykravet på NAF Ålesund Motorstadion er 100dB. Du kan bli støymålt. Original anlegg eller erstatningsanlegg med dB killer er et krav. Sørg for at dette er i orden så du ikke blir ekskludert fra arrangementet.
  • Pris:

    Gratis

Stikkord: ,

Dato

23 mai 2023
Utløpt!

Tid

18.00 - 21.00

Sted

Ålesund Motorstadion
Olsvik, Alvikveien 170a, 6019 Ålesund
Nettsted
https://bilsport.no/baner/alesund-motorstadion/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Arrangør

NAF avd. Ålesund og omegn
Telefon
91768002
Nettsted
NAF
QR-kode