Til toppen

LID FOR SPEED

PRS BILWRAP OG LID BIL ønsker Velkommen til en uforglemmelig tur fra det kjære Breivika, startet med en hjertevarm sosial samling før avreise, der vi deler øyeblikkene med bilder og motorinteresserte. Reisen tar oss gjennom idylliske Brusdalen og Sjøholt, over majestetiske fjell til Vestnes, der vi går om bord på fergen til Molde. Deretter fører veien oss oppover forbi Bud, Atlanterhavsveien ned til Eide, og tilbake igjen. Både biler og motorsykler fra møresiden og romsdalssiden vil bli med på denne fantastiske reisen. I samarbeid med Bikelife Norge blir dette ikke bare en driveout for fete biler, men en rideout for fete sykler.
Som første offisielle sponsor, legger vi pitstop muligheter både på vei opp, og ned igjen, hos våre venner Bunker Oil. På en av deres største stasjoner i fylket blir det pumpejenter, gratis spylervæske til alle sjåfører og lett servering av mat og drikke. Her er en enorm parkeringsplass vi disponerer.
Ved retur til Ålesund gir Sparebanken Møre Arena deg muligheten til å parkere innendørs som VIP, for de som ønsker å fortsette feiringen med oss på Terminalen i Ålesund sentrum. Der venter et eksklusivt arrangement med DJ, bar og det største dansegulvet på Sunnmøre. Søndagen inviterer til sosialt samvær og hygge i Sparebanken Møre Arena, hvor bilene har stått trygt innelåst, overvåket og bevoktet hele natten. Velkommen til årets store biltreff i Ålesund!
Stikkord: ,

Dato

11 mai 2024
Utløpt!

Tid

12.00

Sted

Lid Bil AS
Breivika Industriveg 45, 6018 Ålesund
Nettsted
https://lidbil.no/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender

Sted 2

Sparebanken Møre Arena
Sjømannsvegen 16, 6008 Ålesund

Arrangør

Lid Bil AS
Telefon
46420106
E-post
post@lidbil.no
Nettsted
Lid Bil AS

Andre Arrangører

Bikelife Norge
E-post
Rene@bikelifenorge.no
Nettsted
Bikelife Norge
Prs Bilwrap
Telefon
910 05 138
E-post
prsbilwrap@outlook.com
Nettsted
Prs Bilwrap
QR-kode