Til toppen

\ loading=

Jakter på bylivet med kamera under Gatefestivalen

Er du glad i å fotografere? Bruker du mobilen flittig på bytur, tar du alltid med deg kameraet i vesken dit du skal, eller har du bare lyst å lære mer? Da må du lese videre for under Ålesund Gatefestival kan du bli med Ålesund Kameraklubb ut i bygatene på gratis workshop.

Har du lyst å lære mer om foto, gå sammen med andre, ta bilder og ha det kjekt? Da vil Ålesund Gatefestival og kameraklubben gjerne høre fra deg! Her ved Stein Lauritsen og Leonard Løvoll som gleder seg til å jakte bylivet med linsen 15.-17. august.

Under Ålesund Gatefestival vil du få en unik mulighet til å bli med andre ut på jakt etter motiver i egen by når Ålesund Kameraklubb inviterer til utendørs og gratis workshop torsdag, fredag og lørdag. Resultatet av arbeidet skal lede frem til ei unik utstilling som produseres løpende hver eneste dag under festivalen. Og slapp helt av!

– Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på. Her er det plass til alle. Proffer og amatører. Vi går sammen i små grupper og målet er å lære mer, uansett utgangspunkt. Motivene finner vi ute i byens gater, så husk gode sko, sier Stein og Leonard som er to av flere engasjerte medlemmer i fotoklubben som blir med ut som gruppeledere.

Har du lyst å være med kan melde deg på for ei enkelt runde, eller være med alle tre dagene.

– Vi går ut i to puljer hver dag med start fra Bylaben i Kipervikgata 27. Ta med egen mobil eller kamera, sier de og ber alle som er interesserte om å melde seg på. Mer informasjon sendes ut til påmeldte via e-post når det nærmer seg.

Interesse meldes til post@bypatrioten.com merk “workshop” og ønsket dag.

Se mer om Ålesund Gatefestival på nett!