Til toppen

HTH inviterer til høstfest

Når høstmørket kryper innpå oss, og vi tilbringer mer tid inne i eget hjem, er det aldri feil å bli invitert til arrangement som kan gi inspirerende påfyll og hyggelig prat. Og det er nettopp inspirasjon, påfyll og ikke minst god mat du får servert, når HTH Kjøkkenforum Ålesund inviterer til høstfest torsdag 28. september.

– Vi håper så mange som mulig tar turen til oss, torsdag 28. september. Velkommen til en skikkelig hyggelig høstfest! smiler daglig leder, Robert Sulebakk.

– Vi legger opp til en hel dag fylt av matopplevelser, gode tilbud og eksperthjelp for alle som tar turen innom, smiler Robert Sulebakk, som er daglig leder hos HTH Kjøkkenforum i Ålesund.

I lokalene deres på meierikaia er de i full gang med å forberede til høstfest for nye og eksisterende kunder. Det pyntes med høstblomster og planen for arrangementet er spikret.

Matlagingskurs

– De som kommer innom vil få muligheten til å bli med på matlagingskurs, som vi har satt opp til tre ulike tidspunkt. Den utrolig dyktige, lokale kokken Bjørn Holte vil vise hvordan man tilbereder den perfekte kyllingen, fisken og biffen. Henholdsvis klokken 12.00, 15.00 og 18.00. Her kan du virkelig få noen gode tips til god matlaging. Og selvsagt får du også smake på de deilige rettene, forteller Robert.

Trekning av premier

Det er ikke rart vi får vann i munnen her vi sitter, når vi også får høre at det vil bli trekning av flotte premier blant de som er innom denne torsdagen. Premiene er kanskje ikke spiselige, men at de vil smake godt for lommeboka er det ingen tvil om.

– Vi har med oss representanter fra Miele, Røros Metall med Røroshetta og Solid Interiør med sine steinplater. Det blir trekning av flotte premier til noen heldige vinnere, og HTH stiller med hovedpremien. Nemlig et gavekort på 50 000 kroner, som kan benyttes til å kjøpe alt av HTH-produserte varer.

– Jeg må også tilføye at vi gir ut rabattkuponger til alle som tar turen til oss, som gir gode priser på det neste kjøpet de gjør hos oss. Om de ikke benytter seg av tilbudene vi har i butikken på selve høstfest-dagen, avslutter Robert.

De engasjerte ansatte hos HTH Kjøkkenforum Ålesund er med andre ord meget klare til å ta imot alle som vil inn i varmen for inspirasjon, hyggelig kjøkkenprat og ikke minst gode tilbud og matlagingskurs. De holder åpent fra kl. 10.00 til 20.00 denne torsdagen, 28. september, og ønsker deg velkommen på høstfest, uansett vær.

Hos HTH Kjøkkenforum Ålesund kan du alltid komme innom for å hente inspirasjon til ditt neste kjøkken eller bad.
WordPress Ads