Til toppen

\ loading=

Endelig klart for Teaterlørdag

Kanskje kjenner du konseptet allerede, om ikke så er det kanskje din tur til å oppdage noe helt nytt. Det er nemlig klart for årets første Teaterlørdag på Arbeideren i Ålesund, noe som betyr skreddersydde og profesjonelle teateropplevelser for familien og spesielt de aller minste.

På Teaterlørdag kan allting skje! (Arkivfoto)

Første lørdag ut 16. mars får du oppleve historien om Mieko som elsker å danse.

Forestilling først, så fiskeburgere og saft etterpå.

“Mieko danser” er den aller første boken til danser og koreograf Mariko Miyata-Janceys. Lørdag inntar hun scenen for å lese, danse og fortelle fra boka mens Sofie Mortvedt fyller rommet med herlig musikk. Etter fortellingen får alle som vil være med på å finne opp sine egne hopp og snurr, skriver Teatret Vårt i en pressemelding.

Spesielt liker Mieko å danse når hun får bruke shorts og T-skjorte i stedet for den dustete strømpebuksa og den trange drakta. Aldri før har hun spunnet så fort eller hoppet så høyt. Og nå har Sofia med smilet også begynt på dansinga. Smilet som gjør det varmt i magen og ekstra fint å være der.

Bildeboka som er illustrert av Marianne Gretteberg Engdal kan du også få kjøpt i foajéen på Arbeideren etter forestillingen, der forfatter og utøver Mariko Miyata-Jancey også signerer bøkene. Det er i samarbeid med Norli bokhandel i Ålesund storsenter.

Inkludert i billetten som koster 100,- får du også fiskeburgere fra Fisketorget, saft og kaffe.

 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!