Til toppen

Inviterer til familiedag på Atlanterhavsparken!

Hva med en kjekk aktivitetsdag med familien på Atlanterhavsparken førstkommende lørdag? DNB-uka er godt i gang med ulike arrangementer, og lørdag markeres avslutningen av uka med en dag for hele familien.

Anna Gran Berild og DNB ønsker barnefamilier velkommen til aktivitetsdag på Atlanterhavsparken, lørdag 6. mai kl.10.00 – 16.00.

Anna Gran Berild, banksjef for DNB i Ålesund, forteller at det er kjekt å kunne markere avslutningen av DNB-uka med å invitere til familiedag.

– Vi ønsker å avslutte uka med noe litt ekstra, og vi har derfor valgt å lage en markering for barnefamiliene. Det er selvsagt en viktig kundegruppe for oss, og en kundegruppe som i tillegg er veldig takknemlige, forteller Anna.

Rebusløp hele dagen

På Atlanterhavsparken lørdag 6.mai, kan familien delta på rebusløp gjennom hele dagen, og i tillegg blir det mating både i stortanken, hos oterne, selene og pingvinene mellom kl. 13.00 – 16.00. DNB skal også kjøre en Kahoot-quiz, og det ryktes at det vanker artige premier. Anna forteller at denne markeringen er åpen for alle, uavhengig av om du er kunde hos DNB eller ei.

– Aktivitetene skjer mellom kl.10.00 – 16.00, med rebusløp gjennom hele dagen. Det blir en veldig kjekk dag for hele familien, og vi gleder oss til å møte både barn og voksne. Det er selvsagt åpent for alle uansett om man er kunde hos oss eller ei, inngangsprisen er satt ned til 50 kroner per person, så her er det bare å bli med! smiler hun. – Det har allerede begynt å bli fullbooket, så dere bør melde dere på fortest mulig ved å kjøpe billetter.

Det finnes mange spennende varianter av sjødyr i de ulike akvarietankene, og alltid noe å se på for nysgjerrige barn på Atlanterhavsparken.

Det skader heller ikke at det er meldt finevær i Ålesund by denne lørdagen, så opplevelsen kan dermed bli desto bedre. Atlanterhavsparken har et flott uteområde som ungene kan boltre seg på, og de voksne kan nyte en kaffe sammen med påfyll av d-vitamin og barnelatter.

Mating av fisker og dyr, er en av aktivitetene du får med deg under familiedagen lørdag 6. mai.