Til toppen

\ loading=

Lanserer Fram honnør

Fra 1. januar økte prisene for de fleste billettypene på kollektivreiser i fylket vårt, men prisene for FRAM ung skånes og i tillegg har man lansert FRAM honnør.

Fram informerer om endring i pris for buss og båt fra 1. januar. Hurtigbåtruten har også fått endringer i ruten Hareid-Valderøya- Ålesund. Første tur fra Hareid blir 05.45 og fra Valderøya 06.05 mandag-fredag.

– Prisene ble endret som et resultat av økte priser på tjenester ellers i samfunnet. Alle inntektene fra billettene går til å opprettholde kollektivtilbudet, forteller Toril Karlsnes som er leder i Fram Marked.

Fra 1. januar økte prisene for de fleste billettypene, og økningen utgjør i gjennomsnitt 4,3 prosent.

– Dette tilsvarer indeksen for kommunal deflator som settes i statsbudsjettet. Billettinntektene går i sin helhet tilbake til kollektivtilbudet i Møre og Romsdal og arbeidet for at vi fortsatt skal ha et attraktivt kollektivtilbud. Også kollektivtrafikken har fått økte kostnader, slik som mange andre tjenester i samfunnet, sier hun.

Uendret pris for ungdom

Prisen på FRAM Ung blir uendret med 450 kr for 30-dagersbillett. Denne billetten gjelder for buss og hurtigbåt i hele fylket.

– Det kan være verdt å merke seg at andre billettyper kan være billigere dersom man ikke har behov for å reise i større deler av fylket, tipser hun.

FRAM honnør

Fra 1. januar ble også Fram honnør tilgjengelig. Denne koster 570 kr for 30 dager.

– Å tilby et slikt produkt til denne aldersgruppen vil kunne øke attraktiviteten med å ta buss, sier Karlsnes som opplyser at man i nettbutikken nå også kan kjøpe dette produktet på vegne av andre.

Se alle prisene for buss og hurtigbåt her!

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!