Til toppen

Kunst og kvalitetstid – et populært tilbud hos Thon Hotel

En trapp opp fra inngangspartiet på Thon Hotel Ålesund, kan du oppleve maleglede og hyggelig mingling når hotellet arrangerer sine populære “Paint & Pour”-kvelder. Har du enda ikke hatt mulighet til å delta? Fortvil ikke, hotellet åpner mesaninen flere kvelder fremover!

– Velkommen! Så kjekt du vil komme og få påfyll av både kreativitet og mingling! sier den alltid blide Yvonne Haagensen, som jobber på Thon Hotel i Ålesund.

– “Paint & Pour” handler om å samles for å male på lerret, og gjerne med noe godt i glasset undervegs i maleøkten. Det krever ingen kunstnerferdigheter, og er et sosialt lavterskeltilbud for vennegjengen, arbeidskollegiet eller andre som ønsker å tilbringe en litt annerledes og kjekk kveld sammen, sier Yvonne Haagensen om arrangementet som har fått god mottakelse.- Vi satser på at dette har kommet for å bli ja, sier hun. 

– Vi har til nå gjennomfør tre kvelder,  i tillegg til flere i privat regi. Det har vært rift om plassene, noe som gleder oss veldig. I april har vi totalt to arrangementer. Det ene er vi ferdige med, så neste ut 28. april. Det er bare å hive seg rundt og bli med, legger hun til. 

Ingen kunstner sier du?

For de av oss som ikke føler vi har et eneste kunstnerisk ben i kroppen, er det en stor trygghet at du som deltaker får stødig veiledning fra Thon Hotels egen kunstner Tommy Løkken. Han jobber med servering av frokost på hotellet til vanlig, men har også en bakgrunn som hotellet kan benytte seg av under “Paint & Pour”-kveldene. 

– Tommy er fantastisk god til å gi tips og veileder hver enkelt underveis. På den måten passer dette for alle. Uansett  forutsetninger, vil få med deg et maleri hjem som du kan være stolt av. Til og med jeg klarte å male noe jeg gjerne vil henge opp hjemme, og det er bra gjort, ler Yvonne. 

Det er ingen tvil om at man får utfoldet seg på en kveld som dette. Og på den innbydende mesaninen, går både praten, latteren og malekosten i ett sett. Foto: Kimy Fagermo

Flott aktivitet for teamet eller vennegjengen

Flere bedrifter og vennegjenger har også benyttet seg av dette tilbudet, og hatt egne arrangement i privat regi. En flott teambuilding-aktivitet som alle kan delta på. 

–  Mesaninen vår er perfekt om man vil ha et arrangement som er litt mer “lukket”. Med vakker utsikt, og mulighet for både mindre og større grupper. Vi får gode tilbakemeldinger om at dette er en kjekk aktivitet, både for bedrifter og privatpersoner. Mulighetene er mange, så hvorfor ikke ta en weekend her? Bestill hotellrom, bli med på “Paint & Pour”, spis nydelig mat i restauranten og avslutt med solnedgangen på uteserveringen, frister hun. 

Én ting er sikkert, utsikten du får fra mesaninen inspirerer absolutt til kreativitet. Så ta sats og sjekk ut  “Paint & Pour” hos Thon Hotel Ålesund!