Til toppen

\ loading=

-Kom og prøvekjør årets bil!

De har ventet og ventet, men endelig er den her. De ansatte hos Motor Forum Ålesund kan endelig invitere inn til både fest og prøvekjøring, for jubelen stod i taket da nye Renault Scenic E-Tech ikke bare stakk av med tittelen «Car of the Year», men også seilet inn helt på toppen som rekkeviddevinner.

Salgssjef for Motor Forum Ålesund Synnøve H. Gulbrandsen gleder seg over å endelig kunne vise frem “Årets bil” Renault Scenic E-Tech Electric og inviterer til åpent hus torsdag 20. juni.

De legger ikke skjul på at det er kjekt med ventende nyheter på rekke og rad i en tid som har vært vanskelig for en hel bransje. Men nå har de stor tro på at det snart skal normalisere seg. Og da er de klare.

Torsdag 20. juni blir derfor en aldri så liten merkedag for gjengen. Nesten som en ny start.

-Da inviterer vi alle som er interesserte og nysgjerrige til å komme innom oss for å endelig se den nye Renault Scenic E-Tech som vi virkelig har ventet på. Vi serverer noe godt å spise og drikke og selvfølgelig kan man få prøvekjøre vidunderet, sier salgs og markedssjef Synnøve H. Gulbrandsen.

Dette er oppfølgeren til Megane E-Tech som hun forteller har vært en stor suksess.

-Den har solgt veldig godt her lokalt, og vi har fått solide tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Den har holdt alt den lover og litt til. Derfor har vi også svært høye forventninger til storebroren, sier hun og viser oss bilen som har ankommet lokalene.

-Om en sammenligner med Megane, så ser man at denne er større og har enda mer plass. I tillegg er det et stort pluss hvor godt de har utnyttet plassen, ikke minst med et bagasjerom på 545 l, sier hun og åpner dørene så vi får sett oss rundt.

– Jeg var på ferie da rekkeviddetesten ble gjennomført, men satt klistret foran skjermen for å følge med. Gjett om det ble jubel da den kom helt til topps, sier hun om testen som gjennomføres av NAF to ganger i året.

Rekkeviddevinner

Hun er sikker på at denne vil levere minst like godt som forgjengeren om ikke bedre. Mye av det legger hun på at den i tillegg til å være større, også ble rekkeviddevinner i NAF sin store el-bil test.

– Nå snakker vi reell rekkevidde på 622 km, og da kommer man seg langt før man trenger å tenke på lading, og kan legge vekk angsten for å gå tom. Det tror jeg er avgjørende for mange. Når bilen i tillegg er så god som den er, så tror jeg at akkurat det vil oppleves som en stor lettelse for mange som tenker seg over på el-bil.

Ønsker du et enda røffere preg, kan du også få den med Alpine styling – Esprit Alpine.

– en er enda mer edgy for den som ønsker det. Knalltøff, sier hun og tar oss med utendørs for å vise den frem. For den står klar den også.

– Ja, nå gleder vi oss. Og om folk ikke klarer og vente, så er både vi og bilene her, men den store happeningen er først torsdag 20. juni fra 10.00-18.00, sier hun.

Motor Forum Ålesund finner du i Brusdalsvegen 206 og de fører merkene Renault, Mitsubishi, Dacia og Hongqi i tillegg til bruktbilavdeling, eget verksted og dekkhotell. Les mer og se nyheter her!

Prøvekjør nye Renault Scenic E-Tech