Til toppen

\ loading=

Inviterer til kveldsåpent i sentrum torsdag

Torsdag kveld inviterer byens to kjøpesentre og flere enkeltstående aktører til julehandel for deg som ønsker litt ekstra god tid. - Vi legger opp til julekos, gode tilbud og aktiviteter for alle, sier de.

Senterlederne Kine Vik ved Ålesund Storsenter og Susanne Lunde Petersen ved Kremmergaarden samarbeider årlig om en kveld med ekstra langåpent før jul.

Både Kremmergaarden og Ålesund Storsenter ligger godt plassert, midt i Ålesund sentrum og er en viktig brikke for alle som ønsker å gjøre julehandelen i bysentrum. Hver år inviterer de, med naboer, til en torsdagskveld der de holder ekstra lenge oppe.

– Vi vet at mange har det travelt ellers, og med en kveld som dette kan man kanskje hente inn barnevakt til ungene og få seg litt voksentid for å gjøre innkjøpene i ro og mak, kombinere det med restaurant eller kafébesøk, og kose seg litt ekstra i egen by, sier senterlederen for Kremmergaarden Susanne Lunde Petersen.

Gode tilbud og aktiviteter

Begge sentrene har forberedt både aktiviteter og gode tilbud.

– Hos oss på Storsenteret starter det hele allerede på formiddagen med sang fra Jugendby barnehage kl. 11.30. Senere på ettermiddagen fra kl. 18.00 serverer vi pepperkaker og gløgg, vi setter opp betjent pakkedisk, arrangerer rebus og har eget tegnebord der du kan vinne familiebillett til Bybadet. Kl. 18.00 blir det også boksignering på Nordli med forfatterne Alexander Istad, Marianne Nelvik og Sunniva Relling Berg, forteller Kine Vik som forteller at de legger ut alle tilbudene i Å-BY appen allerede onsdag kveld.

– Da kan man planlegge litt på forhånd og komme til byen for å kose seg og ta unna julehandelen, sier hun.

Konsert og lykkehjul

Hos et julepyntet Kremmergaarden kan du glede deg til både god musikk og muligheten til å vinne på lykkehjulet som settes opp.

– Fra kl. 18.00 setter vi opp lykkehjul der du kan vinne rabattkuponger i butikkene og her blir det første mann til mølla. Vi serverer deilig gløgg, pepperkaker og gleder oss ekstra til konserten med Piker, vin og sang kl. 19.00. I samarbeid med CanCam blir det også gratis stylingkurs fra kl. 19.00-21.00, så her er mange gode grunner til å ta turen til byen på torsdag, sier Susanne Lunde Petersen som minner om muligheten for å også handle julematen med Kiwi i underetasjen.

Åpningstider torsdag 14. desember:

Ålesund Storsenter: 10.00-22.00
Kremmergaarden: 09.00-22.00

Flere enkeltstående butikker er også med

Green Aalesund og Dale + er to av flere aktører som gleder seg til å holde lengre åpent kommende torsdag.

Nana-Marie Dale Reichel hos Dale i Storgata er ikke bare med på kveldsåpen torsdag. – Vi vil holde åpent til 20.00 alle dager frem til jul, forteller hun.
Ta julehandelen i Ålesund sentrum torsdag 14. desember. Da er det ekstra lenge åpent på kveldstid.
Opplev en julepyntet Ålesund by på kveldstid.

 

 

 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!