Til toppen

\ loading=

Har begynt med livemusikk

Vi har startet med livemusikk annenhver fredag, og det er helt gratis å ta turen innom, forteller Sales Manager Sissel Longva og direktør Erik Mathias Lystad hos Quality Hotel Ålesund som ønsker å bidra med god stemning både i byen og nabolaget.

– Kom gjerne innom når om helst. To fredager i måneden har vi også livemusikk og det er åpent og gratis for alle, sier direktør Erik Mathias Lystad og Sissel Longva.

– Vi håper at enda flere av byens befolkning oppdager at de er hjertelig velkomne inn til oss om det er for en kaffe, benytte uteserveringen, spise en god middag eller oppleve livemusikk. Vi har nemlig startet med musikk annenhver fredag, og det er helt gratis å ta turen innom, forteller Sales Manager Sissel Longva og direktør Erik Mathias Lystad hos Quality Hotel Ålesund.

De har fått med seg musiker Maria Hiteva på laget, og i tillegg til at hun spiller og synger, så tar hun også med seg gjesteartister. Noe som ifølge direktøren er like spennende hver gang. De blir også gjerne overrasket.

– Neste gang blir litt utenom skjema, torsdag 27. april, men da kommer også hele mannskoret Dovre. Det blir garantert en veldig hyggelig kveld, forteller Longva om konseptet som er satt i gang rett og slett for å spre litt glede i nabolaget og egen by.

God mat og utsikt mot havet og solnedganger. Ja, til og med nordlyset over Valderøya kan du oppleve å se fra restauranten.

Kom som du er

– Kom som du er og når det passer deg. Om du er ute på tur i joggesko, om du suser innom på impuls etter jobb, eller pynter deg og tar med vennegjengen. Vi er her med aktiviteter hele året, og alle er hjertelig velkomne til å ta del i det vi arrangerer, sier direktøren som setter seg ved pianoet for et bilde. Om han kan spille?

– På ingen måte, svarer han med godt humør og henter frem barnekunster på tangentene. Akkurat den seansen ligger ute i sin helhet på vår Instagram. For det handler om å by på seg selv. Ha det kjekt.

– Vi ligger midt i byen og det er kanskje lett å tenke at det vi holder på med på hotellet kun er for våre tilreisende gjester, men her er dørene åpne for absolutt alle, avslutter de.

– Det er heldigvis ikke jeg som står for musikken ved pianoet, ler direktøren.
Sa du utsikt mot solnedgangen og øyriket i Giske kommune? Uteserveringen hos Quality Hotel Ålesund åpner snart for sesongen.
Møt hotellets restaurantsjef, Asbjørn Hessen. Alltid i godt humør!