Til toppen

\ loading=

Fram med ny app

Enklere å bruke, flere funksjoner og universell utforming er blant de viktigste grunnene til å ta i bruk den nye FRAM-appen. Den er nå lagt ut for nedlasting for alle, og skal erstatte den gamle appen. Fra 1. november kan du ikke kjøpe billett i den gamle appen.

Husk å laste ned den nye appen fra FRAM!

– FRAM har kommet med en ny app for reisesøk og kjøp av billett til det offentlige kollektivtilbudet i fylket, sier Toril Karlsnes, seksjonsleder for FRAM marked i Møre og Romsdal fylkeskommune.

– Du vil kjenne igjen menyen, og vi har de samme billettene som før i appen. I tillegg er den enklere å bruke og universelt utformet. Appen er den billigste og enkleste måten å kjøpe billett på, forteller Karlsnes.

Mer brukervennlig

– Ikke bare er reisesøk og billetter samlet i samme app, men også tilgjengelig på samme sted i appen. Du kan også lagre favorittstedene dine og favorittavgangene dine. Kartfunksjonen har også blitt bedre. Nå kan du følge direkte med på hvor bussen kjører i kartet, og appen har blant annet fått mørkt fargetema (som et valg).

Du som har gyldige billetter i den gamle appen, må bruke billetten der før du kan bruke den nye appen. Det er ikke mulig å flytte på billetten.

I løpet av desember blir alle funksjonene i den gamle appen skrudd av. Og alle kan slette appen fra telefonen.

Viktig å vite:
– Du kan ikke flytte en billett fra den ene appen til den andre, så hvis du har en gyldig billett i den gamle appen, må du bruke den der før du kan bytte til den nye appen.
– Fra november kan du ikke lenger kjøpe billett i den gamle appen, men kan bruke billetten du har kjøpt ut november.
– Kjøp av billett for hurtigbåt i den nye appen vil ikke være tilgjengelig gjennom reisesøk i starten. Men du kan kjøpe billett til hurtigbåt gjennom menyen «Billetter».
– Den nye appen med mørkeblå bakgrunn på appikonet tar over navnet «FRAM». Og den gamle appen med hvit bakgrunn og strek over på appikonet har fått navnet «FRAM gammel».
– Personer med andre telefonnummer enn skandinaviske kan også bruke den nye appen.

For informasjon om kollektivtilbudet til FRAM, gå inn på frammr.no eller ring FRAM Kundesenter på telefon 71 28 01 00.

Les også: Jesper Wiig (39) ny samferdselsdirektør i Møre og Romsdal fylkeskommune.