Til toppen

Fem finalister klare. Hvem får millionen?

Torsdag er det klart for årets utgave av "Børs og Bacalao" i regi av Sparebanken Møre. Møtestedet for både faglig input og gode samtaler. Ikke minst skal det avsløres hvilket gründerprosjekt som stikker av med en million kroner i årets Næringsteft.

Hvem stiller av med premien på en million kroner? Svaret får vi kommende torsdag under årets utgaven av “Børs og Bacalao” i regi av Sparebanken Møre.(Foto: Fridgeir Walderhaug/Bypatrioten)

Fem gründer-finalister er allerede kåret.

Nok en gang viser Tingvoll kommune stor skaperglede, og to av fem gründer-finalister er fra Tingvoll; Tingvoll Ull og Agriris AS. De tre andre Næringsteft-finalistene er Vest Aero Tech AS fra Kristiansund, Edge Kayak Design AS fra Ålesund og Dugano fra Ulsteinvik.

Vinneren av Sparebanken Møres kompetansereise og gründer-konkurranse blir kåret torsdag 16. mars.

Spår en lysende fremtid.

Juryen i Næringsteft spår en lysende fremtid for både finalistene og semifinalistene som ikke gikk videre. Konseptene er ulike, varierte og alle av høy kvalitet, ifølge juryen. Stor utvikling – Vi har sett en stor utvikling hos samtlige gjennom Næringsteft-perioden. Det har vært spennende og krevende å lande semifinalistene og deretter finalistene. Disse dedikerte og engasjerte gründerne løser viktige utfordringer for ulike målgrupper. Næringsteft og deltagerne imponerer, sier jurymedlem Karen Wiik i Undervisningsplan.no.

Denne statuetten henger høyt og er et viktig bilde på reisen gründerne har vært med på gjennom kompetanseprogrammet “Næringsteft”. (Foto: Fridgeir Walderhaug/Bypatrioten)

Program for årets investorseminar

Shipping, sjømat og finans er og vil fortsatt være viktige næringssektorer for Norge, noe som også preger programmet for årets utgave av “Børs og Bacalao”.

– Dagens politiske og markedsmessige bakteppe betyr uforutsigbarhet og nye utfordringer, men skaper samtidig nye muligheter. Sparebanken Møre har vært så heldig å få lederne fra Frontline, Aker Solutions, Hofseth International, og Salmon Evolution til Ålesund for å fortelle hvordan dette påvirker planene deres fremover, står det på bankens egne hjemmesider.

De vil også presentere Statistisk Sentralbyrås ferske analyse av de økonomiske utsiktene for Møre og Romsdal i tillegg til konkrete, langsiktige aksjeanbefalinger til egen portefølje.

Ble du nysgjerrig? Her kan du lese mer og melde deg på.

Finalistene av årets Næringsteft 2023
WordPress Ads