Til toppen

\ loading=

Byens kjekkeste sommerjobb venter på deg!

- Vi har det utrolig kjekt på jobb sammen, og vi gleder oss alltid til sommervikarene kommer med på laget, forteller Svein Magnus Kvaløy og Tor Christian Berge i Ålesundregionens Havnevesen som er i gang med vedlikehold på gjestebrygga i Brosundet når vi treffer de.

Svein Magnus Kvaløy og Tor Christian Berge stortrives med de daglige oppgavene i Ålesundregionens Havnevesen og gleder seg til å få litt ekstra hjelp fra årets sommervikarer. Er det deg? Se hele stillingsutlysningen nederst i saken og søk da vel!

Hos Norges største fiskeri- og cruisehavn og Norges nest største containerhavn mangler det ikke på oppgaver. Det går i ett hele året.

– Vi har alltid mye å gjøre, men det er variert og vi rekker ikke kjede oss. Beste av alt, her får vi også luftet oss i all slags vær, sier de med et stort smil. For i dag skinner solen i Ålesund og da går turen nedom gjestebrygga for å snakke litt med besøkende, se innom kaia der de lokale fiskerne selger fersk fisk og samtidig gjennomføre nødvendig vedlikehold.

– Her er en slange som er gåen, sier Kvaløy og de er i sving. Det går bare sekunder før kollega Berge ligge på alle fire og haler og drar i tauverk på andre enden av kaia. Alt skal være på stell.

En liten tur nedom gjestebrygga i Brosundet i Ålesund sentrum og det dukker opp oppgaver som må løses. – Ingenting å vente med. Det vi finner det fikser vi, sier de.

Sommerjobb

Med så høy aktivitet, sier det seg selv at det av og til må gjøres en ekstra innsats, og her kommer sommervikarene inn.

– Sommeren er høytid for å løse det vi ellers ikke rekker over, som forefallende malearbeid. Her er noen kilometer med kai og mye gulmaling på lager, sier Kvaløy og peker opp mot kaikanten. Han legger til at man ikke trenger mye forkunnskaper og at det viktigste faktisk er viljen til å stå på for å ville løse det som trengs.

– Vilje trumfer forhåndskunnskap, sier han og legger til at det handler om å være selvstendig, like å ta i et tak, samtidig som man er en god lagspiller.

– Her er det plass til både jenter og gutter som ser for seg en aktiv sommer som garantert vil gi mange nye opplevelser, sier han og oppfordrer interesserte over 18 år til å søke.

En sommerdag i Ålesund. Tenk å ha dette som arbeidsplass!

Hele stillingsutlysningen

Vi er Norges største fiskeri- og cruisehavn, Norges nest største containerhavn og med Europas nest største landstrømanlegg for cruiseskip.  Ålesundregionens havnevesen har i dag 15 heltidsstillinger, og er en interkommunal sammenslutning med kommunene Haram, Giske, Sula og Ålesund.

Havnen drives på forretningsmessig basis under ledelse av et felles havneråd og havnestyre. Vi er nå inne i en historisk ekspansiv periode med stor utbygging av ny havneinfrastruktur og Ålesund som by har de senere årene hatt sterk vekst innenfor kultur og næringslivet.

Havnevertinner/havneverter og vedlikehold assistenter

Ålesundregionens Havnevesen søker personer til sommerjobb hos oss i perioden juni-august 2024.

Vi ønsker ansvarsbevisste søkere med evne og vilje til samarbeid, som arbeider selvstendig, viser initiativ, er løsnings- og resultatorientert, samt serviceinnstilt. Søkere må være over 18 år og ha førerkort for bil.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

Service og billettering i gjestebryggene.
Renovasjonshåndtering
Vedlikeholdsarbeid på havneanlegg og bygninger.
Oppgavene kan medføre tyngre fysisk arbeid.

Tilsetting og avlønning skjer på de vilkår som fremgår av lovverk, reglement og avtaler for kommunesektoren.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til havnekaptein Kristoffer Longva Åsheim, telefon: 45403310
Søknaden sendes elektronisk, til: post@alesund.havn.no, e-post merkes SOMMERJOBB 2024. 

Søknadsfrist: 18.02.2024

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!