Til toppen

Bli inspirert på interiørkveld

HTH Kjøkkenforum i Ålesund inviterer til interiørkveld torsdag 20. april. De får besøk av interiørekspert Tone Kroken, som forteller om det siste innen interiør- og fargetrender.

En av Norges fremste interiøreksperter, Tone Kroken, kommer til HTH Kjøkkenforum i Ålesund. Foto: Eget pressefoto.

– Kvelden er vel verdt å få med seg når vi får besøk av Tone Kroken, ei rådyktig og inspirerende dame som virkelig kan gi deg god innputt på alt av interiør- og fargetrender, forteller Robert Andre Sulebakk. 

Tone Kroken er en av Norges fremste interiøreksperter, som i tillegg er et sprudlende innslag å lytte til. Hun vil fortelle om de siste trendene innen interiør til deltakerne, og gi et innblikk i hva som vil gjelde i tiden fremover. Kanskje er det nettopp tips fra Tone som vil være med å forme ditt nye kjøkken?
Robert forteller at det gjelder å sikre seg en plass om du vil få med deg denne kvelden.

– Det er begrenset antall plasser, vi har satt et tak på 40 personer. Vi har både god innputt og gaveposer til de som kommer, og sammen med all inspirasjonen fra ekspertene blir det også litt fingermat å få.

Viser frem nyheter

Denne kvelden vil inneholde mer enn bare trender innen interiør og farger, både hvitevarer og ventilasjon får du også vite mer om.

– Tom Erik fra Siemens kommer, og vil lage delikat fingermat på kjøkkenet. Han vil vise frem Siemens nyeste hvitevarer, så her får man se hvordan de er i bruk og hvilke muligheter det gir på drømmekjøkkenet. Vi får også besøk av Bernhard fraros Metall, som viser frem ny teknologi innen ventilasjon. Det er helt utrolig hvordan utviklingen har vært på den fronten!  

Klar til å hjelpe

De ansatte på HTH Kjøkkenforum er meget klare til å hjelpe de som måtte ønske det med å finne gode kjøkkenløsninger i tidsriktige farger.  

– Vi gleder oss til å hjelpe til med valg av flotte kjøkkenløsninger og fargevalg, forteller de blide ansatte hos HTH Kjøkkenforum.

– Vi har mye lekkert inne nå, og enda mer på veg fremover. Så her gjelder det å benytte sjansen og ta turen innom oss. Påmeldingen finner du på vår Facebook-side, oppfordrer Robert. 

WordPress Ads