Knallhard kokkekampMange kokker og mye brøl. Gjengen på Klippfiskakademiet ligger i hardtrening!

Mange kokker og mye brøl! Gjengen på Klippfiskakademiet ligger i hardtrening før årets gøyeste sommerfest i Brosundet fredag 9. juni.

Det er bare ett problem; de er fire kokker, men det er bare plass til to i båten. Slikt blir det kokkekamp av!

Her går det galt! Å reise seg opp i en liten gummibåt pleier sjelden å gå bra. Det ble en kald dukkert da kokkene skulle prøve å berge den avblåste kokkehatten.

Korrekt antrukket i regnhyre, kokkeutstyr, gummistøvler og redningsvest tar Klippfiskakademiets spreke ansatte turen ned på sandstranda på Tueneset. 

Mette Marie Scott-Dahl, Cecil Elisabeth Nerbø, Tove Lindset og Mindor Klauset gleder seg alle til Bypatriotens gummibåtfestival.

 – Det skal bli meg en bra batalje i Brosundet. Vi akter å trene her i fjøra hver fredag i lunsjen og overlater ingenting til tilfeldighetene, flirer Mette Scott-Dahl mens hun gjør seg klar til å entre gummibåten sammen med makker Cecil.  

De hadde kurs mot Shetland, men klarte å snu! Mette Marie og Cecil fant kursen innover til trygt farvann.

Litt baksing for å komme seg opp i gummibåten, men det går. Så padler de, eller fossror, utover. De hadde ikke regnet med den ganske sterke vinden denne dagen; blir det Shetland neste?

Neida, de klarer å manøvrere den lille båten såpass at de klarer å snu 180 grader mot land igjen.

Men ooooops – der blåser kokkeluen av. De reiser seg i båten. Tabbe! For der går begge i sjøen. Gummibåten er i ferd med å drive avgårde i vinden og de rekker så vidt å hekte den inn igjen og svømme mot land. Der står kollegene og hauker. Søkkvåte karrer de seg inn igjen på stranda. Rause kolleger slår straks fast at Mette Marie og Cecil skal være Klippfiskakademiets roere den 9. juni. Selv skal de stå på land og heie de frem så best de kan.

Klar til sjøslag: Mette Marie Scott-Dahl(t.v), Cecil E. Nerbø, Tove Lindset og Mindor Klauset har byttet øser med årer og er ligger i hardtrening til Nordsida Gummibåtfestival 9. juni.

Dette skal vi vinne, sier Mindor og hjelper jentene av med gummistøvlene som er fulle av sjøvann.

Masse latter, innsats og et vinnerinstinkt! Det er oppskrivten på suksess, mener de.

Kvartetten har enda ikke bestemt seg for hvordan de skal pimpe opp gummibåten til 9. juni.

 – Klarer vi å få den til å ligne på en klippfisk, mon tro?

 Dersom din bedrift vil være med på moroa og ta sommerfesten på Bypatriotens gummibåt festival, kan du lese mer og melde deg på her.


Vi kan love  at gummibåtfestivalen blir en festlig opplevelse. Rundt 140 personer i ulike bedrfter har allerede meldt seg på, og det kan lønne seg å være raskt ute, det er satt et tak på 300 personer.

Etter den uhøytidelige konkurransen i Brosundet, går turen til Teaterfabrikken der det blir mat, mingling og moro. Gjengen i energibombebandet Pineapple Express sørger for live partymusikk utover kvelden og der dukker ganske sikkert opp en overraskelse eller to.